Nieuws

Nieuw in ons magazijn

We hebben weer nieuwe producten toegevoegd aan ons magazijn: Vrooam Lubricants!
10W40 VR50 – Prijs: € 15,95.- per liter.
Ketting spray – Prijs: € 15,95,- (spuitbus 400 ml).

Motor van de week

De motor van week 21 (22 t/m 28 mei 2017) is deze Kawasaki Ninja 650 KRT demo 2017. Kilometerstand: slechts 150 km. Prijs van € 8.399,-. NU VOOR € 7.450,-.

Honda Adventure week

U voelt het – het avontuur onderweg lonkt. En tijdens de Adventure Week is dat gevoel sterker dan ooit. Bezoek van 22 tot 28 mei onze showroom en ontdek onze geweldige aanbiedingen op verschillende Honda modellen. Met de Africa Twin, de volledig nieuwe X-ADV, de CB500X en alles daartussenin is er een geschikte motor voor rijders op elk niveau.

Introductie nieuwe Yamaha YZF-R6

Kom kennis maken met de nieuwe Yamaha YZF-R6 bij ons in de showroom! Op zaterdag 20 mei wordt deze levende legende bij ons geïntroduceerd. De extreme supersport wist de laatste jaren nog drie Supersport 600 wereldtitels te winnen. Eén rit op deze uit de MotoGP afkomstige racer brengt u in de sensationele wereld van Yamaha. R WORLD!

Nieuwsbrief 25-04-2017

Nu in de showroom! De TMAX, waar er in 15 jaar meer dan 233.000 exemplaren van zijn verkocht, is niet alleen de best verkopende maxiscooter in Europa, maar ook een van de best verkopende modellen die Yamaha ooit heeft gemaakt. Nu staat de nieuwe TMAX klaar om u nog sportievere prestaties te bieden en een superieure functionaliteit.

Bandenpomp Dagen

Wilt u veilig op uw motor onderweg in het voorjaar, dan kunt u in op Paaszaterdag uw motor geheel gratis door ons laten controleren. Wij checken de meest essentiële punten voor u aan de hand van onze checklist, waaronder: banden, bandenspanning, kettingspanning, oliepeil, remblokken, etc. Daarnaast organiseren we op zaterdag doorlopend Workshops waar u gratis, en zonder voorafgaande opgave aan kunt deelnemen, denk aan bijvoorbeeld een: Workshop – Kettingspannen, Workshop – Oliepeilen, Workshop – Klein onderhoud, Workshop – Banden: wat is er te koop, en wat past het best bij uw gebruik, Workshop – Navigatie: hoe maakt u optimaal gebruik van uw systeem, Workshop – Communicatie: wat zijn de mogelijkheden, Workshop – Motorvakantie: waar moet u aan denken, wat neemt u wel/niet mee, Workshop – Motorkleding: veiligheid, wat past bij uw gebruik, wat zijn de trends