Nieuws

Zin in een KTM feestje?!

Op 30 september vieren we een KTM feestje met als speciale gast Bo Bendsneyder, maar dat is niet het enige…..
want wat dacht je van: Een kledingcheque t.w.v. € 500,- te besteden in onze kledingshop, bij aankoop van een KTM.
Complete KTM Line-up plus KTM kleding en KTM Power Wear.
Bovendien hebben we in onze kledingshop op deze speciale dag een kortingsactie van 20% op alle aankopen. En bij iedere aankoop kans op mooie prijzen.

Bo Bendsneyder FANDAG !!

30 September Bo Bendsneyder en KTM Fandag bij Arie Molenaar Motors. Ontmoet Bo Bendsneyder en race een virtuele wedstrijd tegen hem, bewonder zijn motor en nog veel meer.. Wil je echt weten wat we allemaal gaan doen, en wat je kan winnen, lees dan snel verder en kom langs.. tot de 30!

SPORTIEVE kortingen bij Arie Molenaar Motors!

De zomer is in volle gang! Prima weer om er op de motor op uit te trekken.
Heerlijk op vakantie of lekker toeren rondom huis: motorrijden is en blijft een geweldige hobby. Wij gaan in dit nieuwbericht op de sportieve tour, met hele mooie sportieve aanbiedingen op motorgebied, vanuit de kledingshop en het magazijn.

Prijswinnaars Open Dagen bekend

Tijdens de Open Dagen bij Arie Molenaar Motors was er heel wat te winnen! Wat dacht je van een set banden naar keuze of een handig Abus Slot? In dit artikel hebben we alle winnaars op een rijtje gezet.

Terugblik Open Dagen

De Open Dagen op 17 en 18 juni jl. waren wederom een groot succes. Het was een gezellige drukte met heel veel motoren, veel mooie acties, lekkere muziek en hamburgers, kortom voor ieder wat wils. We hebben dan ook enorm veel positieve reacties gekregen van onze bezoekers en leveranciers, tijdens het evenement maar ook nog in de afgelopen 2 weken. Inmiddels zijn ook alle winnaars bekend…

Open dagen

Dit bericht is geheel gewijd aan de jaarlijkse OPEN DAGEN bij Arie Molenaar Motors op zaterdag 17 en zondag 18 juni in IJsselstein. Onze Open Dagen zijn één van de meest drukbezochte dagen in motorland, vol actie en spektakel, en zijn inmiddels bekend in binnen- en buitenland. Bekijk hier de actiefolder!

Nieuw in ons magazijn

We hebben weer nieuwe producten toegevoegd aan ons magazijn: Vrooam Lubricants!
10W40 VR50 – Prijs: € 15,95.- per liter.
Ketting spray – Prijs: € 15,95,- (spuitbus 400 ml).

Motor van de week

De motor van week 21 (22 t/m 28 mei 2017) is deze Kawasaki Ninja 650 KRT demo 2017. Kilometerstand: slechts 150 km. Prijs van € 8.399,-. NU VOOR € 7.450,-.

Honda Adventure week

U voelt het – het avontuur onderweg lonkt. En tijdens de Adventure Week is dat gevoel sterker dan ooit. Bezoek van 22 tot 28 mei onze showroom en ontdek onze geweldige aanbiedingen op verschillende Honda modellen. Met de Africa Twin, de volledig nieuwe X-ADV, de CB500X en alles daartussenin is er een geschikte motor voor rijders op elk niveau.