Onze vacatures

Tekengebied 1

Arie Molenaar Motors is een dynamisch familiebedrijf met passie voor motoren, in het midden van het land en is van top tot teen ingericht om motorrijdend Nederland te helpen. Om ons team van 25 man te versterken zijn wij op zoek naar een leuke gemotiveerde collega voor ons bedrijf in IJsselstein.

Medewerker kledingshop/verkoopadviseur voor motorkleding en helmen (24-32 uur)

Rev’it!, Dainese, Shoei, Arai: een greep uit de collectie topmerken van onze kleding afdeling. Vind je het een uitdaging om onze klanten te helpen met de perfecte outfit voor op de motor? Lees dan hier snel verder!

Full time Medewerker verkoop onderdelen/werkplaats receptie (40 uur) IJsselstein

Ben jij iemand met passie voor motoren en die hiervan ook zijn baan wil maken?
Vind je het leuk om in contact te staan met onze klanten en het eerste aanspreekpunt te zijn in ons bedrijf? Misschien zijn wij dan opzoek naar jou! Want wij zijn op zoek naar een Service Adviseur/Baliemedewerker! Lees hier verder voor jouw droombaan!

Magazijn medewerker Full Time (40 uur, Di-Za)

Ben jij motor enthousiast en wil hiervan je baan maken?
Misschien zijn wij dan opzoek naar jou! Want wij zoeken een handige motorliefhebber voor ons magazijn!  Specifieke ervaring is niet perse vereist!
Wil jij hier meer van weten? lees dan snel verder!

Commercieel medewerker binnendienst Full time (40 uur Di-Za)

Ben jij op zoek naar afwisselende functie als commercieel medewerker en gaat je hart sneller kloppen van motoren en alles wat hier mee te maken heeft? Dan past deze functie precies bij jou!

Lees hier meer over deze uitdagende baan.