De Kledingshop

We hebben nog een aantal leuke, sportieve laarzen en handschoenen in de aanbieding van Dainese, Rev’it! en TCX. 20% korting voor de snelle beslisser.

Koude en natte handen? De nieuwe handschoenen wintercollectie van Richa, Rev’it! en IXS is binnen. Kom gauw langs!

Onze kledingshop, bemand door Sharon, Monique en Wilma bevindt zich op de eerste verdieping van ons pand. 200 m² Dainese Shop met daarin één van de grootste collectie Dainese motorkleding van Nederland. In deze shop een uitgebreide collectie leren kleding, textiel, protectie, handschoenen, laarzen, en accessoires.

Uiteraard hebben wij ook gekozen voor meerdere gerenommeerde merken zoals REV’IT!, Richa, Belstaff, MQP en IXS. Ook op helmengebied kunt u bij ons terecht. Bekende merken als: Arai, SHOEI, SHARK, Scorpion, HJC, AGV, Nolan en ROOF staan bij ons op de plank. De helm is een belangrijk onderdeel van het kledingpakket, dus deze worden met veel zorg door ons geselecteerd.

In de kledingshop vlakbij Utrecht vindt u ook diverse merken handschoenen, laarzen en accessoires om het motorrijden nog leuker te maken. Wij geven u graag een goed en uitgebreid advies. Belangrijk voor ons is dat u een tevreden klant bent!