Arie Molenaar Motors presenteert nieuwste modellen KTM, Husqvarna en MV Agusta op Motorbeurs Utrecht

AMM MBU 2024

Arie Molenaar Motors presenteert nieuwste modellen van KTM, Husqvarna en MV Agusta én exclusieve aanbiedingen van KTM op de Motorbeurs in Utrecht

Arie Molenaar Motors, de vooraanstaande dealer van KTM, Husqvarna en MV Agusta in het hart van Nederland, kondigt met trots aan dat ze aanwezig zullen zijn op de Motorbeurs in Utrecht van 22 tot 25 februari a.s. Ondanks de afwezigheid van de importeur van deze merken, zullen bezoekers van de beurs de kans krijgen om de nieuwste modellen en exclusieve aanbiedingen van deze gerenommeerde merken te zien en ervaren op de stand van Arie Molenaar Motors.
Als de grootste KTM-dealer in het midden van Nederland, zal Arie Molenaar Motors een breed scala aan nieuwe modellen van KTM, Husqvarna en MV Agusta presenteren, waarbij de nadruk ligt op innovatie, prestaties en stijl. Bezoekers worden uitgenodigd om onze eigen stand in hal 8 te bezoeken, waar ze kunnen profiteren van scherpe aanbiedingen en deskundig advies van ons gepassioneerde team.

Naast het bewonderen van de nieuwste modellen, kunnen bezoekers ook hun hart ophalen aan een uitgebreide selectie van KTM-kleding en merchandise, die beschikbaar zullen zijn op onze stand. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste motoren, accessoires of kleding, bij Arie Molenaar Motors vind je alles onder één dak.

“We zijn verheugd om aanwezig te zijn op de Motorbeurs in Utrecht en om motorliefhebbers de kans te geven om onze passie voor KTM, Husqvarna en MV Agusta te delen,” zegt Arie Molenaar “Onze stand in hal 8 zal een ware viering zijn van innovatie, prestaties en het unieke karakter van deze fantastische merken. We kijken ernaar uit om onze bezoekers te verwelkomen en hen de ultieme motorervaring te bieden.”

Bezoek Arie Molenaar Motors in hal 8 op de Motorbeurs in Utrecht van 22 tot 25 februari a.s.

Mis het niet!

MOTORbeurs Utrecht  22 tot en met 25 februari 2023 in Jaarbeurs, Utrecht
Donderdag 22 februari  10:00 – 22:00 uur
Vrijdag 23 februari         10:00 – 22:00 uur
Zaterdag 24 februari     10:00 – 18:00 uur
Zondag 25 februari      |10:00 – 18:00 uur.

Bestel hier je tickets met korting

Wist je dat je als je net je motorrijbewijs hebt gehaald je gratis toegang kunt krijgen tot de motorbeurs?