Full time medewerker verkoop onderdelen/werkplaats receptie (40 uur)

Collega-gezocht-vacature

Full time medewerker verkoop onderdelen/werkplaats receptie (40 uur)

Ben jij iemand met passie voor motoren en die hiervan ook zijn baan wil maken?
Vind je het leuk om in contact te staan met onze klanten en het eerste aanspreekpunt te zijn in ons bedrijf? Misschien zijn wij dan opzoek naar jou! Want wij zijn op zoek naar een Service Adviseur/Baliemedewerker!

Arie Molenaar Motors is een dynamisch bedrijf in het midden van het land en is van top tot teen ingericht om motorrijdend Nederland te helpen. Om ons team van 25 man te versterken zijn wij op zoek naar een positieve en gemotiveerde collega voor ons bedrijf in IJsselstein.
In deze functie zal je het eerste aanspreekpunt zijn bij het verwelkomen van onze klanten. Je bent mede verantwoordelijk voor de werkplaats planning, voorbereiding en onderdelen verkoop. Dit kan via contact in onze winkel, telefonisch of via de mail. En daarnaast ben je de schakel tussen onze werkplaats, het magazijn en de klant. Dit maakt het werk divers en uitdagend. Ben je vriendelijk, klantgericht, enthousiast en betrouwbaar. Ben je bereid om ons team van dinsdag tot en met zaterdag te versterken?

Wat verwachten wij:
– Je werkt graag in teamverband
– Je hebt goede computervaardigheden
– Je bent makkelijk in de omgang
– Je hebt een dienstverlenende instelling
– Je bent een gestructureerde werker
– Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift , en beheerst een basis niveau Engels
– En natuurlijk is het hebben van je motor rijbewijs een pre!

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw CV en eventuele motivatiebrief per mail: arie@ariemolenaarmotors.nl of kom langs in IJsselstein of bel ons op 030 – 688 1228 voor meer informatie.