Commercieel medewerker binnendienst. 40 uur – Full time (Di-Za)

collega gezocht

Commercieel medewerker binnendienst. 40 uur – Full time (Di-Za)

Ben jij op zoek naar afwisselende functie als commercieel medewerker en gaat je hart sneller kloppen van motoren en alles wat hier mee te maken heeft? Dan past deze functie precies bij jou!

Als commerciële medewerker binnendienst zullen je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het zorgvuldig onderhouden van relaties met bestaande en nieuwe klanten. Zo kom je in contact met motorliefhebbers uit het hele land! Dit kan via contact in onze winkel, telefonisch of via de mail. En daarnaast ben je de schakel tussen onze werkplaats, het magazijn en de klant. Je adviseert en helpt de klant bij de levering van onderdelen. En helpt je collega’s bij het bestellen/inkopen van onderdelen en accessoires voor onderhoud en reparatie. Dit maakt het werk divers en uitdagend. Je komt terecht in een professionele werkomgeving met een gezellige en constructieve onderlinge sfeer.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent proactief ingesteld, je hebt een commerciële drijfveer en je stelt jezelf servicegericht op naar de klant. Je hebt een passie voor motoren en je bezit technisch inzicht.

Jouw vaardigheden:

*Je hebt technische kennis van motoren en/of je hebt sleutelervaring aan brom- of motorfietsen
*Je bent vaardig in het spreken en schrijven van de Nederlandse en Engelse taal.
*Je bent in het bezit van een motorrijbewijs (of bent bereid om dit te gaan halen)

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw CV en eventuele motivatiebrief per mail: arie@ariemolenaarmotors.nl of kom langs in IJsselstein of bel ons op 030 – 688 1228 voor meer informatie.