Vacature Kledingshop verkoopadviseur motorkleding en helmen m/v

_X2_0703

Verkoopadviseur kledingshop voor motorkleding en helmen (24-32 uur)

Rev’it!, Dainese, Shoei, Arai: een greep uit de collectie topmerken van onze kleding afdeling. Vind je het een uitdaging om onze klanten te helpen met de perfecte outfit voor op de motor? Lees dan snel verder!

Bij Arie Molenaar Motors is de kledingshop voor motorkleding en helmen een belangrijk onderdeel binnen de winkel. Motorrijders kunnen bij ons terecht voor een uitgebreide collectie motorkleding, helmen, laarzen, motorhandschoenen en accessoires van topmerken. Als verkoopadviseur bij onze kleding en helmen afdeling ben jij de expert: je adviseert op klantgerichte wijze onze klanten bij hun aankoop.

Binnen een gezellig team zorg je ervoor dat de winkel er piekfijn uit ziet. Naast de winkelpresentatie ligt er een uitdaging voor je bij het beheren van de voorraad en het productaanbod binnen onze motorkleding- en helmenafdeling. We bieden de mogelijkheid om parttime te werken. De werkdagen zijn dan dinsdag tot en met zaterdag, en 1 koopavond (vrijdag tot 20:00 uur)  Je werkt 24-32 uur per week en sowieso op de vrijdag en zaterdag. Andere dagen in overleg.

Dit ben jij:

Je vindt het leuk om klanten te helpen, adviseren en net dat stukje extra te bieden.
• Je hebt minimaal een mbo-opleiding afgerond;
• Affiniteit met motoren en relevante ervaring in de verkoop is een pré;
• Je bent communicatief vaardig en hebt een commerciële instelling;
• Je vindt het leuk om resultaatgericht te werken.

Wat bieden wij jou:

Bij Arie Molenaar Motors maak je deel uit van een familiebedrijf met een professionele en collegiale werkomgeving. Wij vinden het leuk om elkaar persoonlijk te kennen en drinken op zaterdag na werktijd regelmatig nog een drankje met collega’s. Als verkoopadviseur motorkleding & helmen worden jouw inbreng en ideeën zeer gewaardeerd. Tot slot zijn goede arbeidsvoorwaarden binnen Arie Molenaar Motors vanzelfsprekend.

Solliciteren naar de kledingshop functie van verkoopadviseur motorkleding en helmen?

Als jij denkt dat jij de nieuwe verkoopadviseur motorkleding en helmen bent in onze kledingshop, en past binnen ons leuke team, mail dan je cv en motivatiebrief naar monique@ariemolenaarmotors.nl
We zien je reactie met belangstelling tegemoet!