IXS motorkleding kopen

IXS motorkleding kopen

U wilt IXS motorkleding kopen? Als u het ons vraagt, een uitstekende keus. Dit merk staat bekend om haar uitermate goede en sterke kwaliteit. Samen met het strakke en mooie uiterlijk van de kleding is de keuze om IXS motorkleding te kopen door veel mensen al snel gemaakt. Bij motorzaak Arie Molenaar Motors bent u voor verschillende soorten motorkleding van hoge kwaliteit aan het juiste adres. Ook verkopen wij motorkleding van diverse merken, waaronder: IXS, Richa, Dainese en Rev’it. Ons doel is om u aan een prettige rit te helpen, de juiste motorkleding hoort hier natuurlijk ook bij. Neem eens een kijkje in ons ruime assortiment IXS motorkleding en accessoires, of lees verder.

Het topmerk IXS motorkleding

IXS motorkleding staat al jarenlang bekend als één van de betere merken in de motorwereld. Sinds de oprichting in Zwitserland in 1979 hebben ze zich steeds verder geoptimaliseerd. Door het extreme landschap en weer in de Alpen moesten kleding en accessoires zo worden ontwikkeld dat ze tegen haast alles bestand waren. Ze hebben dit weten te combineren met de functies die motorrijders het meest belangrijk vinden. Het resultaat bestaat uit mooie, comfortabele en beschermende kleding en accessoires. De motorkleding heeft verder vele strenge eisen doorstaan en wordt nog altijd doorontwikkeld. Met de IXS motorkleding staat u garant voor een comfortabele rit onder bijna elke omstandigheden.

Ruim assortiment IXS motorkleding kopen

Bij IXS motorkleding heeft u naast jassenlaarzen en broeken ook keuze uit verschillende helmen, schoeisel, pakken, handschoenen en meer. Natuurlijk is er ook binnen deze categorieën weer de nodige variatie te vinden. Met de vele verschillende maten en het juiste materiaal kan er een perfecte pasvorm voor haast ieder lichaam worden gegarandeerd. De kleding is beschikbaar in vele verschillende soorten, kleuren, en materiaal. Dit zorgt voor de gewenste kleding voor ieder type motorrijder. Van leren jassen tot waterdichte hydratex motorkleding, u vindt wat u zoekt in ons assortiment van IXS motorkleding.

IXS motorkleding kopen bij Arie Molenaar Motors

Wanneer u besluit IXS motorkleding te kopen bent u bij Arie Molenaars Motors aan het juiste adres. In ons grote assortiment aan kleding, helmen en andere accessoires hebben wij de geschikte producten voor iedere motorrijder. Wanneer u vragen hebt of meer informatie wilt kunt ons te bereiken via 030 – 688 12 28, of info@ariemolenaarmotors.nl. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze vestiging. Wij zijn gevestigd aan de Einsteinweg 4 in IJsselstein. U kunt dan gelijk een kijkje nemen in onze showroom met meer dan 300 motoren. Wij helpen u graag bij het vinden van uw ideale IXS motorkleding.