Dainese motorkleding kopen?

Dainese motorkleding kopenWilt u Dainese motorkleding kopen? Motorzaak Arie Molenaar Motors B.V. uit IJsselstein heeft een groot aanbod! Motorrijden geeft een gevoel van vrijheid. De juiste motorkleding zorgt ervoor dat u beschermd bent, maar ook comfortabel op uw motor zit. Het vinden van goede kleding is dus belangrijk. Dainese motorkleding is veilig en comfortabel, zodat u optimaal kunt genieten van uw motorrit. Het is niet voor niets een zeer populair merk.

De voordelen

Dainese motorkleding komt oorspronkelijk uit Molvena, een plaats in Italië. Het merk is opgericht in 1972 door Lino Dainese, die zelf ook motor rijdt. Hij weet dus als geen ander wat u in motorkleding zoekt. Dainese motorkleding staat voor veiligheid, maar daarbij ook comfort. De balans vinden tussen comfort en veiligheid is voor dit merk zeer belangrijk. Verder is het een innovatief merk. Kent u de rugbeschermer op de motorjas? Een van de vele uitvindingen van het merk. Grote namen als Valentino Rossi dragen al Dainese motorkleding, en u kunt daar ook bij horen!

Arie Molenaar Motors: uw adres voor Dainese motorkleding

Motorpakken, handschoenen, laarzen, helmen, jassen; u vindt het bij Arie Molenaar Motors. Deze motorshop heeft het grootste aanbod Dainese motorkleding in Nederland! Dainese motorkleding wordt hier zowel online als in de fysieke kledingwinkel verkocht. De fysieke shop telt maar liefst 200 m². Arie Molenaar Motors ontstond in 1964 met de verkoop van (brom)fietsen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een grote motorshop. Het team staat bekend om klantvriendelijkheid en eerlijk advies. Dat u zich welkom voelt is zeer belangrijk. Waar u ook naar op zoek bent, het team adviseert u graag!

Meer dan Dainese Motorkleding

Wanneer u op zoek bent naar motorkleding, is het zeker de moeite waard ons assortiment te bekijken. Ons aanbod bestaat uit bekende merken. Een kleine greep uit ons assortiment:

Dainese motorkleding kopen?

Wilt u Dainese motorkleding? Kijk dan eens naar het aanbod van Arie Molenaar Motors! U bent welkom in onze winkel aan de Einsteinweg 4 in IJsselstein, waar de koffie altijd voor u klaar staat. Wij zijn vijf dagen per week geopend. Wilt u uw kleding liever online bestellen? Dat kan gemakkelijk via onze webshop! Voor meer informatie kunt u bellen naar 030 – 688 12 28 of een e-mail sturen naar info@ariemolenaarmotors.nl. Onze crew beantwoordt graag al uw vragen over Dainese motorkleding!