Waar koop ik motorkleding?

Waar koop ik motorkleding?Wilt u motorkleding kopen? Bij Arie Molenaar Motors vindt u motorkleding van topkwaliteit en scherp geprijsd. Van stoere motorjassen tot casual motorbroeken, neem snel een kijkje in onze kledingshop. Voor zowel dames als heren hebben wij de mooiste motorkleding te koop. Motorkleding van bekende merken (Dainese, Rev’it, Richa en IXS), maar ook minder bekende merken.

Waar moet ik opletten bij het kopen van motorkleding?

Waar u op moet letten bij het kopen van motorkleding? Bij het kopen van motorkleding moet u letten op de maat, pasvorm en het materiaal. In de onderstaande tekstgedeeltes worden deze punten toegelicht.

  • Maat
    De juiste maat kan per merk verschillen. Raadpleeg daarom altijd de maattabel van het merk. De juiste maat zorgt ervoor dat u comfortabel en veilig op uw motor kunt rijden.
  • Pasvorm
    De juiste pasvorm is afhankelijk van het motorgebruik en het weer. Rijdt u alleen wanneer het mooi weer is? Zorg er dan voor dat uw motorkleding goed aansluit. Bent u op zoek naar motorkleding voor de winter? Houd er dan rekening mee dat u onder uw motorkleding nog thermokleding kunt dragen.
  • Materiaal
    Ook is het materiaal waaruit uw motorkleding bestaat belangrijk. Het materiaal moet uiterst sterk en slijtvast zijn om veiligheid te kunnen garanderen.

 

Waar vind ik het aanbod motorkleding van Arie Molenaar Motors?

Bij Arie Molenaar Motors kunt u zowel online als in de fysieke winkel motorkleding kopen. Bezoek onze kledingshop. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 030 – 688 12 28 of een e-mail te sturen naar info@ariemolenaarmotors.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Wij zijn gevestigd aan de Einsteinweg 4 in IJsselstein. Naast het kopen van motorkleding, bent u hier aan het juiste adres voor o.a. het kopen van occasions en nieuwe motoren.