Tweedehands motor kopen

Droomt u er ook van om een tweedehands motor te kopen? Want stel u eens voor. Onbezorgd rijdt u met uw nieuwe occasion over de snelwegen. Heerlijk tussen de auto door. Tachtig of honderd kilometer per uur tuffen over de vele N-wegen. Wat een vrijheid! Ziet u dat wel zitten? Kom dan eens langs bij Arie Molenaar Motors. Vele motorliefhebbers gingen u voor!

Arie Molenaar Motors heeft een unieke service!
Uw motor is de eerste 10 dagen gratis verzekerd! U kunt dus zorgeloos de showroom uit rijden en hoeft zich de eerste 10 dagen niet druk te maken over de verzekering; deze is namelijk via Combi Motors Verzekeringen de eerste 10 dagen allrisk verzekerd! Zij doen je daarna vrijblijvend een voorstel voor het afsluiten van een verzekering. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het ons!

Waarom een tweedehands motor kopen?

Het is geen geheim: een tweedehands motor is vaak vele malen goedkoper dan een nieuw model. Zeker als het om de aanschaf gaat. Dat alleen is al een reden om voor een tweedehands motor te kiezen. Daarnaast zijn de levertijden kort. En de afschrijving een stuk lager. Financieel gezien kan het dus voordelig zijn om een tweedehands motor te kopen. Heeft u daarnaast net uw rijbewijs gehaald? Dan is het verstandig om voor een motor te kiezen waarmee u niet bang bent om te vallen. Een occasion is dan ideaal.

Waar moet je op letten?

Bent u van plan om een tweedehands motor te kopen? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst moet de motor er goed uitzien. Is het bijvoorbeeld goed onderhouden? En ziet u geen sporen van roest? Daarnaast is het belangrijk dat de kentekengegevens overeenkomen met het framenummer. Controleer tenslotte ook de remmen en verlichting. Bij Arie Molenaars Motors hoeft u zich gelukkig geen zorgen te maken. Bij ons koopt u gegarandeerd een goede, tweedehands motor.

Een tweedehands motor van Arie Molenaars Motors

De geschiedenis van Arie Molenaars Motors begint in 1964. In dat jaar start Arie een fiets- en bromfietshandel. Ondertussen is het bedrijf flink uitgebreid. Naast nieuwe motoren bieden we nu ook gebruikte motoren aan. Zo staan er altijd minimaal 300 motoren op voorraad. Ook hebben wij een vakkundige werkplaats en de beste motorkleding, -onderdelen en andere accessoires voor u in huis. Wilt u een tweedehands motor met aantrekkelijke kortingen kopen? Houd dan zeker onze kalender in de gaten!

Meteen een tweedehands motor kopen

Motorpak aan. Helm op. En gaan! Heerlijk met uw eigen motor de weg op. Wilt u een tweedehands motor kopen? Kom dan eens langs bij Arie Molenaar Motors! U vindt onze showroom aan de Einsteinweg 4 in IJsselstein. Voor kleding, onderdelen en accessoires kunt u ook bij onze webshop terecht. Heeft u een vraag? Bel gerust naar 030 – 688 12 28. Of mail naar info@ariemolenaarmotors.nl. Heeft u facebook? Vergeet dan niet onze facebook te liken! Een tweedehands motor kopen doet u bij Arie Molenaar Motors!