Winteractie 2023/2024

Werkplaats 800x800

Ontdek onze winteractie en geef je motor de aandacht die hij verdient tijdens de koude maanden! Bij ons kun je kiezen uit twee fantastische aanbiedingen. Laat je motor kosteloos ophalen en terugbrengen binnen een straal van 25 km bij groot onderhoud*, of profiteer van een royale 10% korting op de totale factuur wanneer je regulier onderhoud in onze werkplaats boekt voor 1 februari. Bereid je motor voor op het nieuwe seizoen en bespaar met onze speciale winteraanbiedingen.

Bereid je motor voor op de winter met Ecomaxx Bike Fuel, de ideale overwinteringsbenzine.

ALTIJD STARTEN  EN SCHOON  RIJDEN, HAAL  MEER  UIT  JE  MOTOR!

Ecomaxx Bike Fuel 4 is een lang houdbare, ongelode benzine voor alle motorfietsen en quads die gewone benzine gebruiken. De benzine veroudert niet waardoor je motor altijd start! De ideale overwinteringsbenzine dus. Bovendien verbetert Ecomaxx Bike Fuel 4 de prestaties en de benzine verbrandt extreem schoon.

ECOMAXX BIKE FUEL 4
Meer dan 3 jaar houdbaar
Ideaal voor het aftanken voor de winterstop
Probleemloze start, zelfs na lange winterstop
Tast het brandstofsysteem niet aan
Tast coating in brandstoftank niet aan
Tast de aluminium delen van de carburateur niet aan
Sproeiers en injectors blijven schoon
Mengbaar met alle soorten pompbenzine
Direct te gebruiken, zonder aanpassingen te doen
Maakt brandstofadditieven overbodig
Bevat geen bio-ethanol
Vervangt Euro 95 en Super Plus 98

De dagen worden korter, de temperaturen beginnen te dalen en de eerste tekenen van de winter zijn in de lucht. Voor motorrijders betekent dit dat het tijd is om je geliefde tweewieler voor te bereiden op de koude maanden die voor ons liggen. Het klaarmaken van je motor voor de winter is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat je veilig en zorgeloos kunt blijven rijden. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom winteronderhoud essentieel is, en waarom je ook aandacht moet besteden aan de brandstof die je gebruikt.

1. Veiligheid boven alles:

Ben je een doorrijder in de winter? dan brengt dat uitdagingen met zich mee, zoals gladde wegen, verminderde zichtbaarheid en onvoorspelbare weersomstandigheden. Een goed onderhouden motor vermindert het risico op ongevallen. Controleer de bandenspanning, remmen, verlichting en andere essentiële systemen om ervoor te zorgen dat je motor optimaal presteert.

2. Bescherming tegen corrosie:

Zout en pekel worden vaak op de wegen gestrooid om sneeuw en ijs te bestrijden. Deze chemicaliën kunnen schadelijk zijn voor de metalen delen van je motor. Door je motor grondig schoon te maken en te voorzien van een beschermende waslaag, kun je corrosie voorkomen en de levensduur van je motor verlengen.

3. Olie- en vloeistofniveaus:

Het controleren van de olie- en vloeistofniveaus is van cruciaal belang in de winter. Koude temperaturen kunnen de viscositeit van olie beïnvloeden, wat de smering van je motor kan verminderen. Zorg ervoor dat alle vloeistoffen op het juiste niveau zijn en overweeg het gebruik van winterolie voor een optimale smering.

5. Zichtbaarheid vergroten:

Verminderde zichtbaarheid is een belangrijk probleem in de winter, dus zorg ervoor dat je verlichting goed werkt en dat je jezelf goed zichtbaar maakt met reflecterende kleding en accessoires.

6. Ecomaxx benzine – een betere keuze voor je motor:

Bovendien is het essentieel om aandacht te besteden aan de brandstof die je gebruikt. Het gebruik van E10-benzine kan schadelijk zijn voor je motor. E10 bevat tot 10% ethanol, wat kan leiden tot corrosie en prestatieverlies, vooral in oudere motoren.

Ecomaxx benzine is een uitstekend alternatief voor traditionele benzine. Deze brandstof bevat geen ethanol en biedt een betere bescherming voor je motor, vooral tijdens de wintermaanden. Ecomaxx verbetert niet alleen de prestaties van je motor, maar verlengt ook de levensduur ervan.

Het voorbereiden van je motor voor de winter vergt wat tijd en moeite, maar het zal zich zeker uitbetalen in termen van veiligheid en rijplezier. Vergeet niet om regelmatig je motor te controleren tijdens de wintermaanden en zorg ervoor dat alles naar behoren blijft functioneren. Met de juiste zorg, aandacht en de keuze voor Ecomaxx benzine kun je blijven genieten van je motor, zelfs als de temperaturen onder het vriespunt dalen. Veilige ritten!

Beide acties geldig van 1 november tot 1 februari.
* groot onderhoud: Kleppen, luchtfilter, bougie etc.