4 daagse Tourrit met Arie Molenaar Motors naar het Westerwald

Tekengebied 1

Voor de 4e editie Arie Molenaar Groepstour, gaan we van 2 tot 5 mei 2024 naar het Westerwald. Deze streek is dichtbij en een schitterend gebied dat qua natuur en stuurwerk gemakkelijk kan wedijveren met de Eifel en het Sauerland. De Kroppacher Schweiz, het Gelbachtal, de Lahn met Balduïnstein en Nassau zijn straks allemaal bekenden voor je.

PROGRAMMA 

Dag 1: IJsselstein – Oberlahr (ca. 345 km)

De route start bij Arie Molenaar in IJsselstein en voert je dwars door de Ardennen en langs de rand van de Eifel naar Gerolstein. Rijdend langs de Kasselburg en na een kort bezoek aan Maria Laach en de Laacher See steken we de Rijn over. Langs de doorgaande weg naar Oberlahr waar een prima hotel wacht.

Dag 2: Rondrit Westerwald (ca. 270 km)

Je rijdt door het landelijke en vriendelijke Westerwald en Bergische land. Over smalle weggetjes door de Kroppacher Schweiz en weer wat sneller stuurwerk in het mooie Gelbachtal. Langs de rivier de Lahn, met Nassau (van de Nederlandse Oranje’s) en het Kannebäcker Land (pottenbakkerijen) terug naar het hotel.

Dag 3: Rondrit Lahn en Rijn (ca. 285 km)

Een echte stuurdag door het Westerwald, het Taunus gebergte en de oevers van Rijn en Lahn. Plaatsen als Bad Ems, Balduïnstein en Bad Schwalbach zijn een tussenstop zeker waard. Bij de Dreiburgenblick wacht een prachtig uitzicht over de Rijn.

Dag 4: Oberlahr – Born / Sittard (ca. 225 km)

Helaas weer terug naar huis. We steken vrijwel meteen per veerpont de Rijn over en nemen nog wat mooie wegen door de Eifel om er weer een echte stuurdag van te maken. De route eindigt bij het Amrath hotel in Born / Sittard, waarna je zelf jouw route kiest om naar huis te rijden. Onderweg kom je een paar keer de Autobahn tegen zodat je sneller naar huis kunt rijden wanneer je dit wenst.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 3 overnachtingen in hotelpark Westerwald Treff op basis van half pension
  • gedetailleerd roadbook
  • route op GPS (Garmin / Tom Tom)
  • BTW & Garantiefonds

Hotel der Westerwald Treff, een ruim en comfortabel hotel op een vakantiepark bij het dorp Oberlahr, op slechts 20 km van de Rijn.

Faciliteiten:
Wifi (gratis), lounge, een aangenaam restaurant (Ontbijt in buffetvorm, 3-gangen keuzemenu of buffet als diner – vegetarische maaltijden beschikbaar), sfeervolle bar, biergarten, overdekt zwembad, sauna, tafeltennis.

Parkeren:
Gratis hotelparking

Kamers:
Categorie ‘Komfort’ voorzien van tv, wifi (gratis), telefoon, haardroger, bad of douche en toilet.

Prijs per persoon in een tweepersoonskamer: € 399,-
Prijs per persoon in een één persoonskamer: € 435,-

Twijfel je nog? Wil je meer informatie, of wil je je inschrijven?

Op vrijdag 15 maart organiseert Motortours een informatieavond bij Arie Molenaar Motors. Hier kun je je desgewenst ook al inschrijven. Wees er snel bij, want vol=vol
(alle 1 pers. kamers zijn reeds volgeboekt!)

Aanmelden:
Reserveren kan via sharon@ariemolenaarmotors.nl