Shoei Personal Fitting System

Uw Shoei helm op maat gemaakt!

Arie Molenaar Motors organiseert op dinsdag 16 mei, dinsdag 6 juni en tijdens onze Open Dagen op zaterdag 17 en zondag 18 juni het gepatenteerde Personal Fitting System van Shoei! Tijdens deze dagen is er een specialist van Shoei aanwezig om de perfecte helm aan te meten. Het PFS is een systeem dat draait om de personalisatie van uw helm, zodat deze perfect aansluit op uw hoofd. Zij zorgen ervoor dat de personalisatie volgens hoge standaard gebeurt en dat u en uw helm gedurende het gehele proces de beste behandeling krijgt.

De personalisatie zal bestaan uit een uitgebreide meting van het hoofd, waarna een specialist van Shoei de helm passend maakt op uw hoofd door aanpassingen te maken aan de binnenvoering. Ook krijgt u van de meetresultaten een uitdraai mee, zodat u deze gegevens kunt bewaren.

Voordelen Personal Fitting Systeem

  • Optimaal draag- en rijcomfort
  • Bevordering van de duurzaamheid, de helm vertoond minder beweging door de exacte pasvorm en blijft daardoor beter in model.

De Shoei Personal Fitting System wordt gratis toegepast bij aanschaf van een Shoei helm tijdens de Personal Fitting Dagen bij Arie Molenaar Motors. Heeft u eerder al een helm gekocht bij ons, op vertoning van het aankoopbewijs worden de aanmeting en aanpassing van uw Shoei helm gratis uitgevoerd.

Heeft u uw Shoei helm niet bij Arie Molenaar Motors gekocht maar wilt u wel gebruik maken van deze service dan wordt er € 70,-  in rekening gebracht.

Op 16 mei, 6 juni, 17 en 18 juni bent u, op afspraak, welkom om uw eigen Shoei helm op maat te krijgen. De service neemt ongeveer een halfuur per persoon in beslag.

Wilt u de perfect passende helm? Schrijf u dan nu in voor deze Personal Fitting Day met Shoei door middel van onderstaand inschrijfformulier. Geef in het opmerkingen veld uw voorkeurstijd en dag door zodat we hier rekening mee kunnen houden met de dagindeling. We nemen na inschrijving contact met u op voor een definitieve afspraak. Wees er snel bij want vol=vol!

RESERVEER EEN PLEK