Dainese Custom Works

Dainese Custom Works

Dainese Custom Works

Custom Works betekent meer dan op maat gemaakt, waardoor u volledige keuzevrijheid heeft.
Pasvorm, kleuren en accessoires kunnen volledig worden aangepast om uw unieke handgemaakte kledingstuk te creëren.

Arie Molenaar Motors is een van de eerste gecertificeerde Dainese Dealers waar u uw pak, broek of volledig kunt op maat kunt laten aanmeten door eigen gecertificeerde merdewerkers in de kledingshop.

Onze experts leren u kennen en weten wat u wilt: uw motorfiets, rijstijl, gebruik en behoefften, zodat u de juiste service en het juiste product kunt kiezen.

Het Custom Works programma van Dainese produceert maatwerk leren motorkleding. Past je broek, jas of pak net niet helemaal goed of lukt het je überhaupt niet een goed passend pak te vinden? Dan is een maatwerk pak van Dainese de perfecte optie voor je. Het is zelfs mogelijk om zelf de kleuren, het design en de logo’s uit te kiezen, of een pak zoals je favoriete coureur te laten maken. Bijna alles is mogelijk!

Bij ons kunt u gebruik maken van het Dainese Custom Works programma. De pakken, jassen en broeken worden in Italië gemaakt door dezelfde specialisten die ook de pakken maken voor bekende coureurs als Valentino Rossi.

Voor het maken van een afspraak voor je maatwerk of meer informatie hierover kun je terecht bij onze eigen Dainese specialist sharon@ariemolenaarmotors.nl

Dainese Custom Works; hoe het werkt video