Presentatie Route66 Reizen en Motortours America

Route 66

Route 66  Reizen presenteert bij ons op zaterdag 7 oktober vanaf 11:00 uur hun nieuwste brochure voor seizoen 2024.

Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan snel aan, via deze link van Route66 reizen

Route 66 Reizen begon in 1992 met een bevlogen liefhebber met een goed idee. Onze organisatie is uitgegroeid tot een professionele organisatie met een geolied team van ervaren reisleiders en een sterk back office.
Speciale wensen zijn voor hen niet lastig, maar juist een uitdaging.

Reizen is een passie van velen. Het vervullen van dromen is hun dagelijks werk. Met meer dan 25 jaar ervaring combineert Route 66 Reizen kennis en bekwaamheid met een niet te stoppen liefde voor motoren en motortours. De reisleiders mogen ieder jaar weer de Amerikaanse natuur en cultuur proeven en staan altijd weer te popelen om onze gasten dit ook te laten beleven. Je kunt rekenen op onze gedrevenheid en persoonlijke betrokkenheid.
Dit is één van de redenen waarom mensen graag met Route 66 Reizen op pad gaan. Net als de professionele werkwijze. Alles is uitstekend verzorgd: van het eerste contact en de boeking tot de allerlaatste reisdag.

Gedreven en betrokken
Route66 organiseert tien verschillende groepsmotorreizen en bieden Fly & Bike arrangementen aan voor individuele reizigers. De georganiseerde reizen tellen 10 tot 14 motoren. De groepen zijn dus klein. De sfeer zit er daardoor al snel in en het saamhorigheidsgevoel is groot. Samen op avontuur verveelvoudigt de pret. Reizen met een groep is maatwerk. Ze spelen in op de omstandigheden en halen er het meeste uit. Zo houden ze zo veel mogelijk rekening met de individuele wensen van deelnemers.
Als individuele reiziger profiteer je ook van onze kennis en ervaring. Route66 adviseert je graag bij het samenstellen van een optimale route. Dat bespaart je tijd en vaak ook geld.

All Included concept
Route66 kiest bewust voor all included groepsmotorreizen. Een eerlijk concept zonder verborgen kosten. Vooral de brandstof kan aantikken. Dit zit bij Route66 al in de reissom inbegrepen. Net als een all risk motorverzekering van de Europeesche, zonder eigen risico. Ook parken en excursies zoals beschreven per reis zijn inbegrepen in de reissom.

Het kan bijna niet anders dan dat tijdens het lezen van deze site de reiskoorts toeslaat. Wil je meer weten, heb je specifieke wensen of vragen? Bel of mail Route66 gerust. Wil je nog meer voorpret voor je motorvakantie en kennismaken met onze organisatie? Bezoek dan de gratis infomeeting in IJsselstein op zaterdag 7 oktober a.s.

Tien redenen waarom je voor Route 66 Reizen kiest
1. All Included concept met weinig bijkomende kosten
2. Brandstof inbegrepen
3. Groepsgrootte 8 à 14 motoren
4. All Risk schade/diefstal motorverzekering van de Europeesche, geen eigen risico
5. Zeer ervaren meertalige Nederlandse & Belgische reisleiding
6. Veiligheid en avontuur
7. Groepsreizen met ruimte voor het individu
8. Complete tours met optimale routes, goed geregeld en gezellig
9. Zorg uit handen bij motorpech, onverwachte omstandigheden, route en accommodaties
10. Garantie: aangesloten bij SGR