Gratis Honda Insurance

CMXactie0623_IGpost 600x600

Ontvang gratis 1 JAAR  ALLRISK motorverzekering van Honda Insurance bij aankoop van een Honda CMX500, CMX1100 of CMX 1100T.

Rebel mat zwartDe stoere Honda CMX500 Rebel is een parallel twin getuned voor cruisen en geschikt voor houders van een A2-rijbewijs. Het sterke vloeistofgekoelde parallel twin motorblok, het wiegframe en updates aan ophanging, verlichting, comfort en dashboard maakt dit een motor met verbluffende looks en coole uitstraling. De ideale lowrider met typische bobber-stijl, slank genoeg om door druk stadsverkeer te laveren, maar ook uiterst geschikt voor ontspannen touren. Het stevige koppel, krachtige prestaties, de zachte, vlotte en lineaire gasrespons en relaxte zitpositie garanderen de rit van je dromen!

CMX1100 zwartOnversneden, spannend motorrijplezier? Enter de stevige Rebel CMX1100! Deze koppelrijke, karaktervolle parallel tweecilinder beschikt over Throttle By Wire (TBW)-management, tractiecontrole via het Honda Selectable Torque Control (HSTC), Wheelie Control en vier rijmodi. Cruise control is standaard en je kan kiezen voor de manuele versnellingsbak met zes versnellingen of Honda’s unieke Dual Clutch Transmission (DCT)-systeem met zes versnellingen. Een prachtige motor om uitgestrekte wegen mee te verslinden, in de typische, stoere bobber-stijl. Spring eruit met deze gitzwarte roadster!

CMX1100_TOURVoor rijders die alles uit hun CMX1100 willen halen en er lange afstanden mee willen cruisen is er de gloednieuwe CMX1100T optie. Deze versie kreeg een brede ‘batwing’-kuip met subtiel windscherm plus twee praktische zijkoffers aangemeten. Deze ogen strak en bieden een praktische opslagruimte van 35 l en dankzij de grote voorkuip en het windscherm word je nog meer tegen de elementen beschermd. Dit is de ultieme cruiser: hoog tijd voor jouw volgende avontuur!

Meer info? kijk hier