Honda motor

Op het circuit van Assen raast Márquez op zijn Honda motor aan u voorbij. Wat een prachtig gezicht. Het begint weer bij u te kriebelen: hoe graag zou u zelf op zo’n prachtig voertuig willen rijden? Niet om te racen misscHonda motor kopenhien, maar gewoon om – bij wijze van spreken – de wind door uw haren te voelen. Gelukkig kunt u hiervoor altijd bij Arie Molenaar Motors terecht. Wij bieden verschillende types van de Honda motor aan. Kom vandaag nog een proefrit maken!

Superieure technologieën

Wie op zoek is naar een motor komt al snel bij Honda terecht. Het merk is namelijk een van de grootste producenten ter wereld. Niet alleen als het gaat om motoren, maar ook op het gebied van auto’s en zogenoemde ‘power products’. Het merk is en blijft ontzettend populair onder liefhebbers van de Honda motor. En dat is ook niet zo vreemd, want vernieuwing is altijd het toverwoord geweest.

Een groot deel van de technologieën heeft Honda aan het racecircuit te danken. De manier waarop racers, zoals: Marc en Alex Márquez, hun motors gebruiken, brengt het merk vaak op nieuwe, baanbrekende ideeën. Denk hierbij aan de toonaangevende Dual Clutch Transmission (DCT). Het merk houdt zich daarnaast ook bezig met het milieu. Nieuwe technologieën, die voor de Honda motor ontwikkeld worden, staan grotendeels in het teken van een verbeterde duurzaamheid. Denk aan de Programmed Fuel Injection.

Honda bij Arie Molenaars Motors

Een liefhebber van de Honda? Dan komt u bij Arie Molenaars gegarandeerd aan uw trekken. Wij voorzien motorrijders namelijk al jarenlang van alle spullen die zij voor hun levensstijl nodig hebben. Motoren. Kleding. Accessoires. Dus bent u binnenkort van plan om een Honda motor te kopen? Bekijk dan zeker onze nieuwe modellen en occasions. Ook kunt u uw eigen tweewieler bij ons ter reparatie aanbieden. Onze specialisten gaan er dan vakkundig mee aan de slag in onze werkplaats.

Proefrit op een Honda motor maken?

Jarenlang heeft u de MotoGP op de voet gevolgd. Nu is het tijd om het zelf te ervaren. Altijd al op een Honda motor willen rijden? Kom dan vandaag nog langs in onze showroom om een proefrit te maken. U vindt ons aan de Einsteinweg 4 in IJsselstein. Ook voor de nodige accessoires kunt u bij ons terecht. Bezoek hiervoor onze webshop. Bij vragen kunt u gerust bij ons aankloppen. Vul hiervoor ons contactformulier in of bel naar 030 – 688 12 28. Wanneer stapt u op uw nieuwe Honda motor?