Arie Molenaar Motors: 60 jaar passie voor motoren!

Banner Insta

In de wereld van motoren is er één naam die al 60 jaar synoniem staat voor passie, kwaliteit en toewijding: Arie Molenaar Motors. Sinds de oprichting in 1964 hebben wij als familiebedrijf een reputatie opgebouwd als dé bestemming voor motorliefhebbers in IJsselstein. Dit jaar, op 14 en 15 september, markeren wij als mijlpaal in onze reis, want Arie Molenaar Motors viert zijn diamanten jubileum, en dat wordt groots gevierd met klanten en leveranciers. #savethedate

Een erfenis van vakmanschap
Arie Molenaar Motors werd opgericht door Arie Molenaar Sr. (1939-2014) met een visie om motorliefhebbers te voorzien van niet alleen hoogwaardige voertuigen, maar ook een service die de norm zou zetten in de industrie. Die toewijding is door de jaren heen alleen maar sterker geworden. Vandaag de dag wordt het bedrijf geleid door zoon Arie Molenaar jr. en dochter Monique, die de erfenis van vakmanschap en passie voor motoren voortzetten.

Een unieke ervaring voor elke rijder
Wat Arie Molenaar Motors onderscheidt, is niet alleen de uitgebreide selectie van motoren van de meest gerenommeerde merken, maar ook de toewijding aan het bieden van een complete ervaring voor elke klant. Of je nu een doorgewinterde rijder bent of net begint, het deskundige team van Arie Molenaar Motors staat altijd klaar om service te verlenen, advies te geven en de perfecte motor te vinden die past bij jouw behoeften en stijl.

Een jubileum om te vieren
Het 60-jarig jubileum van Arie Molenaar Motors is een moment van dankbaarheid en viering. Het is een gelegenheid om terug te kijken op de afgelopen decennia vol herinneringen, successen en uitdagingen. Maar bovenal is het een kans om de klanten en leveranciers te bedanken die deel uitmaken van de Arie Molenaar Motors-familie.

Feestelijke festiviteiten in september
Op 14 en 15 september zal Arie Molenaar Motors zijn 60-jarig bestaan vieren met een reeks feestelijke festiviteiten. Klanten en leveranciers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een speciale jubileumviering, compleet met live muziek, foodtrucks, en o.a. een expositie van oude en nieuwe (race) motoren in de showroom en een speciaal daarvoor in te richten expositie ruimte.

Een blik op de toekomst
Terwijl Arie Molenaar Motors terugkijkt op 60 jaar van succes, is het ook een moment om vooruit te kijken naar de toekomst. Met voortdurende innovatie en toewijding aan excellentie, zal Arie Molenaar Motors blijven dienen als de ultieme bestemming voor motorliefhebbers in IJsselstein en ver daarbuiten.

Een uitnodiging om deel uit te maken van de viering
Als trouwe klant of gewaardeerde leverancier van Arie Molenaar Motors, ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de jubileumviering op 14 en 15 september 2024. Laten we samen toasten op 60 jaar van passie voor motoren en kijken naar een toekomst vol spannende avonturen op de weg.

Arie Molenaar Motors: waar passie, kwaliteit en toewijding samenkomen om de ultieme motorervaring te creëren en te delen!