Vacatures

Arie Molenaar Motors is een dynamisch familiebedrijf met passie voor motoren, in het midden van het land en is van top tot teen ingericht om motorrijdend Nederland te helpen.

Medewerker Kledingshop / verkoopadviseur kleding en helmen (24-32 uur)

Rev’it!, Dainese, Shoei, Arai: een greep uit de collectie topmerken van onze kleding afdeling. Vind je het een uitdaging om onze klanten te helpen met de perfecte outfit voor op de motor? Lees dan snel verder!

Bij Arie Molenaar Motors is de kledingshop voor motorkleding en helmen een belangrijk onderdeel binnen de winkel. Motorrijders kunnen bij ons terecht voor een uitgebreide collectie motorkleding, helmen, laarzen, motorhandschoenen en accessoires van topmerken. Als verkoopadviseur bij onze kleding en helmen afdeling ben jij de expert: je adviseert op klantgerichte wijze onze klanten bij hun aankoop.

Binnen een gezellig team zorg je ervoor dat de winkel er piekfijn uit ziet. Naast de winkelpresentatie ligt er een uitdaging voor je bij het beheren van de voorraad en het productaanbod binnen onze motorkleding- en helmenafdeling. We bieden de mogelijkheid om parttime te werken. De werkdagen zijn dan dinsdag tot en met zaterdag, en 1 koopavond (vrijdag tot 20:00 uur) Je werkt 24-32 uur per week en sowieso op de vrijdag en zaterdag. Andere dagen in overleg.
lees hier verder.

(Junior) Verkoper motoren m/v

Arie Molenaar Motors is al 60 jaar DE motorzaak van Midden Nederland. Met altijd meer dan 300 motoren op voorraad en diverse dealerschappen zijn wij een van de grotere motor speciaalzaken van Nederland

Wegens toenemende drukte zijn wij dan ook op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die ons team wil komen versterken.
De werkzaamheden van onze (junior) motorverkoper betreffen vooral het adviseren van klanten over de aankoop van motoren, motorscooters en accessoires, het begeleiden van de proefritten en uiteraard het verkopen van motoren en motorscooters. Je bent leergierig en wilt zelf voldoende product- en technische kennis hebben om samen met de klant, door middel van de juiste vragen, een perfecte motor te vinden.

Kijk hier of dit misschien iets voor jou is?

Full time medewerker verkoop onderdelen/werkplaats receptie (40 uur)

Ben jij iemand met passie voor motoren en die hiervan ook zijn baan wil maken?
Vind je het leuk om in contact te staan met onze klanten en het eerste aanspreekpunt te zijn in ons bedrijf? Misschien zijn wij dan opzoek naar jou! Want wij zijn op zoek naar een Full time medewerker verkoop onderdelen/werkplaats receptie!

Arie Molenaar Motors is een dynamisch bedrijf in het midden van het land en is van top tot teen ingericht om motorrijdend Nederland te helpen. Om ons team van 25 man te versterken zijn wij op zoek naar een positieve en gemotiveerde collega voor ons bedrijf in IJsselstein.
In deze functie zal je het eerste aanspreekpunt zijn bij het verwelkomen van onze klanten. Je bent mede verantwoordelijk voor de werkplaats planning, voorbereiding en onderdelen verkoop. Dit kan via contact in onze winkel, telefonisch of via de mail. En daarnaast ben je de schakel tussen onze werkplaats, het magazijn en de klant. Dit maakt het werk divers en uitdagend. Ben je vriendelijk, klantgericht, enthousiast en betrouwbaar. Ben je bereid om ons team van dinsdag tot en met zaterdag te versterken?
Lees hier verder.

Magazijn medewerker Full Time (40 uur, di-za)

Ben jij motor enthousiast en wil hiervan je baan maken?
Misschien zijn wij dan opzoek naar jou! Want wij zoeken een handige motorliefhebber voor ons magazijn!

Specifieke ervaring is niet perse vereist!

Maar het is een pre als:
– Je graag samen werkt
– Je computervaardigheden hebt
– Je makkelijk in de omgang bent
– Je een gestructureerde werker bent
– Je je motor rijbewijs hebt!

Wat bieden wij?
• Passend salaris
• Prettige werksfeer in een gezellig team
• Goede secundaire voorwaarden, die we graag toelichten in een gesprek
• Ruimte tot persoonlijke ontwikkeling

Meer weten over deze functie?

Commercieel medewerker binnendienst. 40 uur – Full time (Di-Za)

Ben jij op zoek naar afwisselende functie als commercieel medewerker en gaat je hart sneller kloppen van motoren en alles wat hier mee te maken heeft? Dan past deze functie precies bij jou!

Als commerciële medewerker binnendienst zullen je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het zorgvuldig onderhouden van relaties met bestaande en nieuwe klanten. Zo kom je in contact met motorliefhebbers uit het hele land! Dit kan via contact in onze winkel, telefonisch of via de mail. En daarnaast ben je de schakel tussen onze werkplaats, het magazijn en de klant. Je adviseert en helpt de klant bij de levering van onderdelen. En helpt je collega’s bij het bestellen/inkopen van onderdelen en accessoires voor onderhoud en reparatie. Dit maakt het werk divers en uitdagend. Je komt terecht in een professionele werkomgeving met een gezellige en constructieve onderlinge sfeer.

Meer weten over deze uitdagende baan

Herken jij jezelf in een van deze profielen en ben je enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw CV en eventuele motivatiebrief per mail: arie@ariemolenaarmotors.nl of kom langs in IJsselstein of bel ons op 030 – 688 1228 voor meer informatie.

Maar een open sollicitatie sturen kan natuurlijk ook altijd:
info@ariemolenaarmotors.nl