Zaterdag 24 januari | Introductie Yamaha MT-09 Tracer

YAMAHA MT09TR

Yamaha MT-09 Tracer introductiedag: zaterdag 24 januari om 10:00 uur

De Yamaha MT-09 Tracer is een veelzijdige sportieve motorfiets die uitermate geschikt is om lange afstanden mee af te leggen en die bedoeld is voor die rijder die een veelzijdige én opwindende motorfiets met extra mogelijkheden zoekt.

Net zoals de naked MT-09 wordt ook deze nieuwe allround motorfiets aangedreven door Yamaha’s innovatieve en inmiddels geroemde driecilinder die gebouwd is volgens de “crossplane” filosofie. Voor meer rijders- en passagierscomfort is de MT-09 Tracer voorzien van een aerodynamische kuip die de motorfiets een scherp gelijnde en agressieve uitstraling geeft. Het aerodynamische kuipwerk met de twee LED koplampen en het handmatig verstelbare windscherm benadrukt het langeafstandspotentieel van de MT-09 Tracer.

De fraai gestileerde grotere tank, 18 liter inhoud, heeft een smal middengedeelte en uitsparingen voor de knieën die de moderne en strakke vormgeving van deze stijlvolle en potente motorfiets accentueert. Tevens is de MT-09 Tracer standaard voorzien van Traction Control, Yamaha D-MODE, een praktische middenbok, een in hoogte verstelbaar zadel en geïntegreerde solide bevestigingspunten voor de optioneel verkrijgbare zijkoffers.

De Yamaha MT-09 Tracer is vanaf begin februari 2015 leverbaar in drie kleurstellingen, te weten Lava Red, Race Blu en Matt Grey en heeft een adviesverkoopprijs van € 10.999,- (prijs inclusief BTW/BPM, exclusief kosten rijklaarmaken, exclusief leges tenaamstellen kenteken).

Wilt u een uitgebreide proefrit maken? Meld u dan nu aan!