Route 66 Presentatie Amerika Reizen

Route 66

Route 66 Amerika Reizen presenteert op zaterdag 17 oktober en zaterdag 14 novembert (11-16) hun nieuwste brochure voor 2021.

Wil je bij de presentatie aanwezig zijn? Meld je dan snel aan, op de website van Route66 reizen

Route 66 Reizen begon in 1992 met een bevlogen liefhebber met een goed idee. Onze organisatie is uitgegroeid tot een professionele organisatie met een geolied team van ervaren reisleiders en een sterk back office.
Speciale wensen zijn voor ons niet lastig, maar juist een uitdaging.

Reizen is een passie van velen. Het vervullen van dromen is ons dagelijks werk. Met meer dan 25 jaar ervaring combineert Route 66 Reizen kennis en bekwaamheid met een niet te stoppen liefde voor motoren en motortours. De reisleiders mogen ieder jaar weer de Amerikaanse natuur en cultuur proeven en staan altijd weer te popelen om onze gasten dit ook te laten beleven. Je kunt rekenen op onze gedrevenheid en persoonlijke betrokkenheid.
Dit is één van de redenen waarom mensen graag met Route 66 Reizen op pad gaan. Net als onze professionele werkwijze. Alles is uitstekend verzorgd: van het eerste contact en de boeking tot de allerlaatste reisdag.

Gedreven en betrokken
We organiseren tien verschillende groepsmotorreizen en bieden Fly & Bike arrangementen aan voor individuele reizigers. De georganiseerde reizen tellen 10 tot 14 motoren. De groepen zijn dus klein. De sfeer zit er daardoor al snel in en het saamhorigheidsgevoel is groot. Samen op avontuur verveelvoudigt de pret. Reizen met een groep is maatwerk. We spelen in op de omstandigheden en halen er het meeste uit. Zo houden we zo veel mogelijk rekening met de individuele wensen van deelnemers.
Als individuele reiziger profiteer je ook van onze kennis en ervaring. We adviseren je graag bij het samenstellen van een optimale route. Dat bespaart je tijd en vaak ook geld.

All Included concept
Ons reisbureau kiest bewust voor all included groepsmotorreizen. Een eerlijk concept zonder verborgen kosten. Vooral de brandstof kan aantikken. Bij ons zit deze grote kostenpost al in de reissom inbegrepen. Net als een all risk motorverzekering van de Europeesche, zonder eigen risico. Ook parken en excursies zoals beschreven per reis zijn inbegrepen in de reissom.

Het kan bijna niet anders dan dat tijdens het lezen van deze site de reiskoorts toeslaat. Wil je meer weten, heb je specifieke wensen of vragen? Bel of mail ons gerust. Wil je nog meer voorpret voor je motorvakantie en kennismaken met onze organisatie? Bezoek dan een gratis infomeeting.

Tien redenen waarom je voor Route 66 Reizen kiest
1. All Included concept met weinig bijkomende kosten
2. Brandstof inbegrepen
3. Groepsgrootte 8 à 14 motoren
4. All Risk schade/diefstal motorverzekering van de Europeesche, geen eigen risico
5. Zeer ervaren meertalige Nederlandse & Belgische reisleiding
6. Veiligheid en avontuur
7. Groepsreizen met ruimte voor het individu
8. Complete tours met optimale routes, goed geregeld en gezellig
9. Zorg uit handen bij motorpech, onverwachte omstandigheden, route en accommodaties
10. Garantie: aangesloten bij SGR