Nieuwsbrief 30-06-2016

Nieuwsbrief 30 juni 2016

Terugblik Open Dagen

De Open Dagen op 11 en 12 juni j.l. waren wederom een groot succes. Het was een gezellige drukte met heel veel motoren, veel mooie acties, lekkere muziek en hamburgers, kortom voor ieder wat wils. We hebben dan ook enorm veel positieve reacties gekregen van onze bezoekers en leveranciers, tijdens het evenement maar ook nog in de afgelopen weken.

Er waren diverse prijsvragen waar de bezoekers aan mee konden doen. Zo was er de prijsvraag waarbij het gewicht geraden moest worden van de ST1000 racemotor van Wayne Tessels. 5 deelnemers raadden precies het juiste gewicht. Stefan Verbeet werd door Wayne zelf uit de helm geloot en won hiermee een geheel verzorgde VIP trip naar de WSBK in Jerez in oktober.

De winnaar van onze Facebook actie, een compleet verzorgde SportTravel trip naar de laatste MotoGP in Valencia, loopt nog tot 29 oktober. Als jij raadt hoeveel punten Bo Bendsneyder na de voorlaatste GP in Maleisië op 30 oktober heeft verzameld, maak je kans om deze trip te winnen. dus LIKE én DEEL onze Facebookpagina, je maakt nog steeds kans!! Stuur het juiste aantal punten met uw naam en adres naar prijsvraag@ariemolenaarmotors.nl

Uit onze agenda

17 juli: GP Sachsenring. Ook live op TV te volgen in onze koffiecorner!

6/7 augustus: Gamma Racing Days Assen (met Molenaar NSF100 races op Junior Track).

3 september: Ladies Day, met o.a. workshops/hapjes/drankjes. Inschrijven via wilma@ariemolenaarmotors.nl

Motor van de week

HONDA GL1800 C NIEUW: 0 km.
van € 24.999 ,- nú voor € 18.500,-

Uit onze kledingshop

Fuse Megalight 140 Onderkleding

Broek/Tight Onderkleding in dames en heren uitvoering. Geschikt om zowel in de zomer, als in de winter onder je motorpak te dragen
Fuse onderkleding zit heel comfortabel en het neemt praktisch geen vocht op zodat je huid altijd droog blijft. Zo voorkom je dat je kou vat en bij warm weer voel je je prettiger omdat er geen sauna-effect ontstaat in je motorpak. Een groot voordeel is ook dat je je motorkleding heel gemakkelijk aan en uit trekt.

Voor mannen en vrouwen
Deze onderkleding is verkrijgbaar voor dames en heren, als shirt (uitgevoerd met lange mouwen)  en tight (legging). Het heeft een zachte afwerking zonder gestikte naden, zodat de onderkleding prettig zit. Zonder storende naadjes die in je huid drukken als je op de motor zit. Ook zitten er speciale verschillende zones in, waardoor je het kunt vergelijken met hardloopkleding om te trainen. Veel sporters maken gebruik van de Fuse basislaag.

Normale Set prijs € 74.90. Nu bij ons € 59,90

*Voor bovenstaande aanbiedingen geldt: Zolang de voorraad strekt en op =op!

Uit ons magazijn

Informeer naar de mogelijkheden voor uw motor!(exclusief monteren / balanceren)