Nieuwsbrief 28 mei

open dag 2015 bij Arie Molenaar Motors

 

Open dagen

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse OPEN DAGEN bij Arie Molenaar Motors in IJsselstein. Deze spectaculaire en drukbezochtste dagen in motorland, zijn inmiddels bekend in binnen- en buitenland.

Wat kunt u op deze dagen onder andere van ons verwachten??

MAAR… er is nog veel meer !!!!
Mega motorkleding OUTLET, Race Paddock met coureurs, officiele opstap dag RACE-KIDS, prijsvragen, loterijen etc. etc…
En natuurlijk staat zoals gewoonlijk de koffie klaar en worden de BBQ’s weer aangestoken.

Zomernieuws

De zomervakantie komt in zicht, zorgt u ervoor dat uw motor in goede staat is voordat u er mee op vakantie gaat !!

  • Zijn uw banden nog van goede kwaliteit voor een lange rit?
  • Ketting of cardan nog in orde?
  • Zijn de banden op de juiste spanning?
  • Heeft u het oliepeil gecontroleerd?

Natuurlijk zijn er nog veel meer punten die gecontroleerd dienen te worden, vanzelfsprekend kunt u hiervoor vrijblijvend een afspraak maken met onze werkplaats.

Voor de rijders die regelmatig met de motor op pad zijn of in het verleden vele kilometers hebben gemaakt, zullen deze onderhoudstips gesneden koek zijn. Toch zijn er veel motorrijders bij wie er lange periodes tussen hun ritten zitten, of die het niet prettig vinden de aanbevolen kleine technische ingrepen zelf uit te voeren.

Bent u niet zeker van uw zaak of heeft u een lange rustpauze moeten inlassen voor uw motor? Dan is het altijd het beste ons dit even te laten controleren. Kijk voor meer informatie op www.ariemolenaarmotors.nl of bel onze werkplaats 030-6881228 (keuze 1)

Uit onze agenda

6/7 juni: Molenaar NSF100 cup Kartcircuit Francorchamps

13 juni: Open Dag 07:00 – 17:00.

14 juni: Open Dag 11:00 – 16:00.

Motor van de week

Honda CB 650 F ABS

HONDA CB 650 F ABS € 7.999 NU: € 6.990

Ons magazijn uitgelicht:

Sinds kort zijn wij ook dealer van Barracuda

Barracuda is een merk met sterke kwaliteit en exclusiviteit en werd in 2002 opgericht in Italie. Barracuda is een voegt een stukje design toe aan je motor in de vorm van accessoires. Alle producten in hun catalogus zijn ontworpen en getekend door Barracuda. Het design is exclusief en mag uitsluitend door Barracuda gebruikt worden.

Barracuda is al een aantal jaren marktleider in Italie en het bedrijf groeit snel in de rest van Europa. Na een aantal zeer succesvolle jaren in Italie, Spanje, Zwitserland, Frankrijk en Duitsland was het een logisch gevolg dat in 2010 Barracuda in de Benelux (Belgie, Nederland en Luxemburg) werd opgestart. En wereldwijd blijft Barracuda alleen maar groeien.