Nieuwsbrief 27 augustus

Nieuwsbrief augustus 2015 Arie Molenaar Motors

 

Vakantie voorbij, en werk weer begonnen?

Houd het heerlijke vrije gevoel van de vakantie nog wat langer vast door lekker motor te gaan of blijven rijden. Wij hebben continue zo’n 300 motoren op voorraad in alle prijsklassen en laat u verrassen door ons assortiment motorkleding voor alle omstandigheden.

LET OP. a.s. zaterdag speciale aanbieding:

VROEGE VOGELKORTING in de kledingshop op onze uitgelichte artikelen (zie verderop in deze nieuwsbrief). Op zaterdag 29 augustus 2015 van 08:00 – 12:00 uur

Tot ziens in onze winkel !

Uit onze agenda

29 augustus: Molenaar NSF100 cup races Circuit Park Berghem (Oss).

12 september: Finale races Molenaar NSF100 cup Circuit de Landsard (Veldhoven).

Motor van de week

HONDA CTX1300 ABS DEMO

HONDA CTX1300 ABS DEMO € 19.999,00 NU: € 16.999,00

Onze kledingshop uitgelicht:

VROEGE VOGELKORTING in de kledingshop.
Op zaterdag 29 augustus 2015 van 08:00 – 12:00 uur

• Op alle Dainese Leren Combi’s en Overalls 30% Korting.
• Op alle Shark Vancore helmen 30% Korting.
• Op alle Jeans van Dainese, Esquad, Evolution en Furygan 30% Korting.

Op deze aanbiedingen geldt: op=op. De aanbiedingen zijn alleen geldig op onze bestaande collectie!

Shark helm “Vancore”.

Deze compacte, comfortabele motorhelm wordt gemaakt in twee helmschalen, van geïnjecteerd Thermoplastic (Polycarbonaat). Het quick release goggle masker is met elastische banden aan de helm vastgezet en is Total Vision behandeld (anti-kras aan de buitenkant, anti-condens aan de binnenkant). De voering is van natuurlijk bamboe vezel en te wassen op een fijnwasprogramma, in een wasnet. Deze helm is voorzien van een dubbel ventilatiesysteem en ventilatiekanalen en de sluiting is een micro lock buckle.

Dainese Combi “Avro D1” Lady.

De Avro Div D1 Lady is een rundlederen tweedelig dames motorpak met alu inzetstukken op de schouders, 3D lining aan binnenzijde. Leren stretch delen op de knieën, schouders en taille zorgen voor veel comfort tijdens het rijden. Sliders op de knieën, CE protectoren op schouders en ellenbogen, padding op borstzijde, dubbele rits op kuit. Super mooie pasvorm!

Jeans Esquad, Julian waxed black.

De nieuwste herenbroek van Esquad. In waxed black verstevigt premium katoen. Kevcor verstevigingen op achterzijde, zijkant, knieën en binnenzijde van de onderpijp. Stretchdelen in de taille en in knieholte. Wordt geleverd inclusief CE-knie en heupprotectoren.

Magazijn nieuws:

In navolging van de eerdere modellen zijn nu ook de interphone smartphone hardcase houders voor de Samsung Galaxy S6 de iPhone 6 én iPhone 6 Plus leverbaar. Een handige houder om uw eigen telefoon op uw motor of scooter als navigatie systeem te gebruiken.

Deze zeer robuuste en waterdichte hardcase is een houder voor uw smartphone waarin rekening is gehouden met uitsparingen voor het opladen en het gebruik van de audio uitgang. Ook is het beschermende scherm te gebruiken met het touchscreen.

De winnaar van onze Facebook (Like en Win) actie, een kledingcheque t.w.v. € 1.000,00 wordt aan het einde van het jaar bekend gemaakt, dus LIKE onze Facebookpagina, u maakt nog steeds kans!