Nieuwsbrief 27-11-2015

Nieuwsbrief november 2015 Arie Molenaar Motors

 

Arie Molenaar Motors Winteractie uitgelicht

Zoals u van ons gewend bent hebben we ook dit jaar weer een aantal Winter Werkplaats aanbieding en de mogelijkheid tot motorwinterstalling voor u.

Rijdt u in de winter door op uw motor? Of gaat ‘ie in de stalling?

Wie slim is weet dat het in beide gevallen nu een goed moment is voor een onderhoudsbeurt: Het is minder druk in de werkplaats, zodat u in het voorjaar niet lang hoeft te wachten op uw beurt, en met als bijkomend voordeel dat u bij de eerste mooie dag, na een eigen kleine check-up, zonder motorzorgen de weg weer op kunt.

Wij hebben speciaal voor u een mooie Winter Aanbieding

Gratis halen en brengen en 10% korting op onderdelen bij een onderhoudsbeurt

Wanneer u bij ons voor 1 februari 2016 een onderhoudsbeurt voor uw motor laat uitvoeren, dan komen wij uw motor gratis bij u ophalen, na de onderhoudsbeurt wordt de motor dan ook weer op het door u gewenste adres afgeleverd. Daarnaast krijgt u in dezelfde periode bij ons ook nog eens 10% korting op alle onderdelen bij een onderhoudsbeurt.

Dus is uw motor bijvoorbeeld nog aan nieuwe banden toe of aan een nieuwe ketting en tandwielen? Dit is het juiste moment!

De haal en breng service geldt voor het gehele gebied binnen een straal van 30km. vanaf Arie Molenaar Motors in IJsselstein, en is geldig tot 1 februari 2016

Uw motor staat bij ons veilig en droog.Motor Winter Stalling:

  • U kunt uw motor in het voorjaar weer ophalen.
  • Wij controleren de accu en bandenspanning zodat u meteen weer lekker de weg op kunt.
  • Winterstalling bij Arie Molenaar Motors t/m maart 2015 € 175,-