Nieuwsbrief 25-08-2016

Ladies Day 10 september

Vakantie voorbij, en werk weer begonnen??

Houd het heerlijke vrije gevoel van de vakantie nog wat langer vast door lekker motor te gaan of blijven rijden. Wij hebben continue zo’n 300 motoren op voorraad in alle prijsklassen en laat u verrassen door ons assortiment motorkleding voor alle omstandigheden.

LET OP. A.s. zaterdag speciale aanbieding in onze kledingshop!

Uit onze agenda

27 augustus: Molenaar NSF100 wedstrijddag Eindhoven.

04 september: MotoGP Silverstone.

10 september: Finale wedstrijddag Molenaar NSF100 Circuitpark Berghem (Oss).

10 september: Ladies Day, met o.a. workshops/hapjes/drankjes. Inschrijven via wilma@ariemolenaarmotors.nl.

11 september: MotoGP Misano.

Motor van de week

KAWASAKI GTR1400 ABS van € 18.999 ,- nú voor € 16.999,-

Uit onze kledingshop

Op zaterdag 10 september organiseren wij een Ladies Day!

Je bent van harte welkom vanaf 11:00 uur in ons Bruine Café, waar je onder het genot van koffie met wat lekkers en een hapje en drankje, uitleg krijgt over Dainese en REV’IT! kleding. Ook is er een expert aanwezig die je alles kan vertellen over Communicatie en Navigatie. Je kunt je dan ook inschrijven voor een aantal workshops die onder begeleiding van onze monteurs worden gegeven.

Zo leer je Poetsen, Accu vervangen, Olie peilen, Bandenspanning meten en Ketting spannen en smeren. Tevens hebben we op deze dag leuke aanbiedingen voor jullie in de Kledingshop!Je kunt je opgeven voor deze dag door een mail te sturen naar: wilma@ariemolenaarmotors.nl. Schrijf je snel in want VOL=VOL!

Kledingshop aanbiedingen:

1). Bij aankoop van een leren jack, ontvangt u op elke willekeurige jeans 30% korting! Op=op en alleen geldig op de huidige voorraad. Aanbieding is geldig t/m zaterdag 3 september 2016. Geldt niet op bestaande aanbiedingen!

2). Op zaterdag 27 augustus 2016 bij inlevering van uw oude helm 20% korting op een nieuwe helm. Op=Op en alleen geldig op de huidig voorraad! Geldt niet op bestaande aanbiedingen!

Uit ons magazijn

De TomTom 410 nu voor € 399,- momenteel ontvangt u hierbij gratis een travelcase bij, ter waarde van € 24,95.

Moto-Lift vergemakkelijkt bijvoorbeeld het smeren van de ketting bij het ontbreken van een middenbok. Inclusief adapters nu voor €59,90.