Nieuwsbrief 25-04-2017

Motor

 

Donderdag 27 April zijn wij gesloten.

Maar om dit jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan geven wij op vrijdag 28 en zaterdag 29 april 50% KORTING op alle FUSE onderkleding uit onze voorraad!!

Fuse

Arie Molenaar Motors… Altijd de moeite waard!! Klik HIER voor meer informatie

Arie Molenaar Motors 40 jaar SUZUKI Dealer !!

Winnaar Nieuwsbrief en Facebook campagne

Deze maand werden we verrast door Dhr. Kruithof directeur van Nimag BV, met de mededeling dat Arie Molenaar Motors 40 jaar dealer is van SUZUKI. We ontvingen een mooie plaquette en een lekkere taart om het te vieren.

Om dit mooie hoogtepunt met onze klanten te vieren, mogen we de klant die de oudste Suzuki factuur van Arie Molenaar Motors kan laten zien verrassen met 2 VIP kaarten voor de TT in Assen op zondag 25 juni a.s.

Daarnaast is er voor tot eind juni 40% korting op alle SUZUKI accessoires bij aankoop van een nieuwe Suzuki bij Arie Molenaar Motors, bijvoorbeeld op de nieuwe V-Strom 650 en V-Strom 1000 die vanaf nu te bewonderen zijn in onze showroom.

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak voor een proefrit.

Uit onze kledingshop:

Dainese D-Air Misano nu op voorraad in onze kledingshop

De Dainese D-Air Misano race-overall is exclusief te gebruiken op het circuit en maakt gebruik van het Intelligent Protection System, dat een draadloos airbag systeem combineert met een hoog ontwikkelde microprocessor technologie om het niveau van bescherming beschikbaar voor motorrijders te vergroten.

Interne sensoren en een GPS-signaal die inherent zijn aan een ongeval en blaast de airbag uit en het toevoegen van extra bescherming aan het sleutelbeen gebied biedt extra protectie. GPS laat rijders via een USB-poort meting doen, zoals rondetijden, maximale snelheid en acceleratie. Alle elektronische componenten zijn ondergebracht binnen de Misano speed hump.

Dainese D-Air MisanoDainese D-Air Misano kopen

Shoei

 

shoei personal fitting system

kledingshop

KORTING OP HANDSCHOENEN

Op alle winterhandschoenen van Dainese, REV’IT! en Held
20% Korting

Op alle tussenhandschoenen van Eska en MQP
30% Korting

Deze aanbiedingen is geldig tot 31 mei.

Landelijke introductie nieuwe Yamaha TMAX

Landelijke introductie nieuwe Yamaha TMAX

De TMAX, waar er in 15 jaar meer dan 233.000 exemplaren van zijn verkocht, is niet alleen de best verkopende maxiscooter in Europa, maar ook een van de best verkopende modellen die Yamaha ooit heeft gemaakt. Nu staat de nieuwe TMAX klaar om u nog sportievere prestaties te bieden en een superieure functionaliteit.

Met een dynamisch nieuw kuipwerk en hoogwaardige afwerking, zal deze premium motorscooter uw verwachtingen overtreffen. Het nieuwe, hoogwaardige aluminium chassis in combinatie met de upside-down voorvork en de geavanceerde achterwielophanging staat garant voor ongekende rijeigenschappen, kenmerkend voor de TMAX.

De nieuwe TMAX, uitgerust met o.a. Traction Control Systeem, sleutelloos ‘Smart Key’ systeem, opbergruimte voor twee motorscooterhelmen en hightech instrumentenpaneel met TFT display, levert de sportieve prestaties van een motorfiets maar met het gemak van een scooter.

TMAX ABS Vanaf € 12.999,00

HONDA X-ADV in de showroom

Een motorfiets die verder gaat dan de stadsgrenzen.
De wendbaarheid van de X-ADV maakt het dagelijks woon-werkverkeer comfortabel en soepel. En in het weekend onderneem je net zo makkelijk een stevige tourrit.

Honda X-ADV

Kom de HONDA X-ADV bewonderen in onze showroom of vraag een proefrit aan.

Uit onze agenda

Donderdag 27 april: KONINGSDAG 27 APRIL, drinken wij Oranjebitter en zijn we gesloten.

Zaterdag 29 april: Ontmoet de nieuwe YAMAHA TMAX

Zondag 7 mei: MotoGP Jerez, Live beelden van training tijdens onze openingsuren.

Motor van de week

motor van de week: Yamaha V-max

YAMAHA V-MAX occasion 2009
Kilometerstand 10.900 km
Prijs van €. 14.750,- Nu voor € 13.999,-