Nieuwsbrief 20-05-2016

Nieuwsbrief mei 2016 Arie Molenaar Motors

Mooie acties voor het 50 jarig bestaan van Suzuki!

Brandstofactie
Om 50 jaar Suzuki te vieren geldt de actie € 500,- gratis brandstof. Gedurende de actieperiode (tot 20 juni) krijgt u bij aankoop van elke nieuwe Suzuki vanaf 400 cc een gratis brandstofpas.

Belangrijke kenmerken Suzuki Tankpas
– De Suzuki Tankpas is een prepaid tankpas van Travelcard.
– De Suzuki Tankpas is 2 jaar geldig, na deze periode vervalt het tanktegoed.
– Met de tankpas kan overal in Nederland worden getankt en bij een beperkt aantal tankstations in België en Luxemburg.

Inruilpremie GSX-S serie

Was u als Suzuki GSX-R / GSR eigenaar van plan over te stappen naar de GSX-S1000(F)A? Dan is dit hét moment !! Voor u is er, naast de brandstofpas, nóg een voordeel in de vorm van een inruilpremie van maar liefst € 1.000,-. Ook deze actie geldt tot 20 juni 2016.

Daarnaast ruimen wij ook nog onze SUZUKI DEMO’s op!

€ 500,- extra inruilpremie op de hele voorraad SUZUKI DEMO’s. Wij hebben een ruime keuze aan SUZUKI Demo’s voor u in onze showroom. Kom langs om te zien of de motor van uw keuze er tussen staat voor een zeer scherpe prijs.

Arie Molenaar Motors… Altijd de moeite waard!!

Zaterdag 4 juni introductie Yamaha MT-10

De nieuwe Yamaha MT-10!

Een Hyper Naked met specificaties die er niet om liegen: 160 pk bij 11.500 toeren en een maximum koppel van 111 Nm bij 9.000 toeren. Om nog maar te zwijgen over de verdere aankleding van deze brute motorfiets: Ride-by-Wire, instelbaar Tractie Control Systeem (TCS), cruise control, slipper-assist koppeling en een rijklaargewicht van net 210 kilo. De nieuwe Yamaha MT-10 is leverbaar vanaf € 14.999,00 en staat vanaf zaterdag 4 juni voor u klaar in onze showroom.

Nieuws uit onze kledingshop

Nieuw in ons assortiment: Shoefresh.

Iedereen die veel motorrijdt, kent de muffe geur van stinkende handschoenen, motorlaarzen en helmen. De Shoefresh is het enige apparaat dat deze spullen snel droogt én duurzaam verfrist. De Shoefresh doodt namelijk de schimmels en bacteriën die voor zweetlucht zorgen. Alle schoenen, laarzen, maar ook helmen worden in no-time gereinigd en gedroogd, zodat u snel en fris de weg weer op kunt.De Shoefresh is verkrijgbaar in onze kledingshop voor € 99,-

Kledingshop uitgelicht

TCX geldt al jarenlang als dé specialist in Europa in de ontwikkeling van eigentijdse motorlaarzen van een superieure kwaliteit. TCX biedt het meest complete assortiment motorlaarzen : van racing tot off-road, touring tot casual motorschoenen en een uitgebreide damescollectie. Alle motorlaarzen en -schoenen van TCX zijn uitgerust high-quality protectoren en zijn gemaakt van de beste slijtvaste materialen. TCX is ook fiere houder van de Gore-Tex licentie: deze waterdichte motorlaarzen zijn voorzien van het beste waterdichte en ademende membraan ter wereld.

“Stap op de motor en kom al het moois met eigen ogen bij ons bekijken”

Uit onze agenda

4 juni: Introductie MT-10 in onze showroom.

4 juni: Molenaar NSF100 Racedag Emmen.

9 juli: Tourrit HONDA Cross Tourer.

Motor van de week

Suzuki GSX-S 1000A DEMO: 200 km. (Reg. dat. 07/2015) van € 13.499 ,- nú voor € 11.490,-