Nieuwsbrief 16-03-2017

Nicky Hayden

 

Nieuws uit onze kledingshop

U krijgt vanaf nu op de gehele collectie helmen, kleding, handschoenen en laarzen 10% korting!

*Hiermee komt onze klantenkaart te vervallen. Deze korting geldt niet op Richa en TCX.

We hebben nog wat kleding en helmen mee teruggenomen van de Motorbeurs. Pak uw voordeel, want op de kleding krijgt u 30%, en op de helmen 25% korting!

Nieuw in onze showroom

HONDA CBR1000 RR Fireblade

De vermogen-gewichtverhouding van de Fireblade is met 14% verbeterd – de beste ooit voor een Fireblade – dankzij een gewichtsbesparing van 16 kg en een toename in het vermogen met 8 kW. De Fireblade is standaard uitgerust met Selectable Torque Control, Selectable Engine Brake, nieuw ABS, Riding Mode Select System en Power Selector, met volledige Showa ophanging technologie afgeleid van de RC213V-S MotoGP motor.

Adviesverkoop prijs vanaf € 22.858,00

HONDA CBR1000 RR Fireblade SP

De Fireblade SP is uitgerust met een Semi Actieve Öhlins Step motor-type Electronic Control Ophanging, plus Honda Selectable Torque Control, Wheelie Control, Rear Lift Control, Selectable Engine Brake, Cornering ABS, Quickshifter, Downshift Assist, Riding Mode Select System en Power Selector.

Adviesverkoop prijs vanaf € 28.258,00

Arie Molenaar Motors uw KTM dealer

Wij zijn er trots op u te kunnen melden dat wij per 1 februari 2017 zijn toegetreden tot het dealercorps van KTM Nederland. Onze monteurs zijn de afgelopen maanden getraind door KTM om ook aan uw motor het onderhoud te kunnen uitvoeren.

Om deze samenwerking te vieren zullen we dit jaar nog een paar mooie acties organiseren waaronder een verloting van een VIP arrangement voor de TT onder kopers van een nieuwe KTM of nieuwe KTM werkplaats/onderhoud klanten.

Uit onze agenda

18 maart: 13:30 Kennismakingsmiddag nieuwe rijders SOBW.

25 maart: 09:30 start toertocht GSX-R club vanuit onze koffiecorner.

25 maart: 11:00 Route 66 Info meeting.

15 april: 08:00-17:00 Bandenpomp dagen.

17 april: 11:00-16:00 Bandenpomp dagen (2e paasdag).

Motor van de week

SUZUKI DL 650 XTA (demo 150 km. Kenteken reg. 8/2016)

Van € 8.999,00 voor € 7.990,00

Nieuws uit onze werkplaats

Het is weer de tijd om de motor uit de winterstalling te halen en te gaan rijden. Hierbij een aantal tips voor u:

  • Wilt u uw motor bij ons uit de stalling ophalen? Dan is het noodzakelijk om ongeveer een week voor de afhaal datum te bellen zodat wij kunnen zorgen  dat de motor 100% in orde klaar staat.
  • Wilt u een kleine onderhoudsbeurt op afspraak (terwijl u wacht) op de zaterdag? Om de drukte voor te zijn plan kunt u deze nu alvast plannen zodat u straks als het voorjaar echt begint direct en veilig kan gaan rijden!
  • Het toevoegen van een flesje Xeramic Reiniger aan de benzine is verstandig. XERAMIC MOTO INJECTOR REINIGER is een speciaal additief ontwikkeld voor het snel en effectief reinigen en beschermen van de injectoren. Inwendige motorvervuiling wordt grotendeels veroorzaakt door de aanwezigheid van afzettingen zoals, gom, vernis en andere lakachtige verbindingen. Hierdoor worden de motorprestaties minder en stijgt het brandstofverbruik. Het is dan ook belangrijk om de injectoren iedere 5.000 km te reinigen door toepassingen van PM XERAMIC MOTO INJECTOR REINIGER. Door regelmatig gebruik blijft het injectiesysteem in optimale conditie. Toe te passen iedere 5.000 km. of bij storingen. De inhoud van de fles is geschikt voor een tankinhoud van max. 25 Liter. Nu bij ons in de aanbieding van € 8,95 voor € 4,95.