Nieuwsbrief 15-01-2016

Carla Molenaar neemt de prijs in ontvangst

 

Honda Africa Twin, nu in de showroom!


Ere prijs voor de Molenaar NSF100 cup
Prijswinnaar Facebook en Nieuwsbrief actie

Dat het wel degelijk zin heeft om ons Motornieuws op Facebook en via de nieuwsbrief te volgen hebben we afgelopen week weer bewezen! Uit alle volgers en abonnees werd een random winnaar getrokken. Melanie van Os uit Doorn was de gelukkig en kwam zelfs dezelfde dag haar prijs, een kledingcheque t.w.v. € 1.000,- , in ontvangst nemen.

Ook in 2016 zullen we weer een gelijksoortige actie starten, LIKEN én LEZEN dus!

De KNMV heeft zondag 10 januari in de Amphion Schouwburg in Doetinchem al haar kampioenen van 2015 gehuldigd. Daarnaast werden de Baansport trofee, de Hans Beaufortbeker, de Ben Majoor Trofee en ‘Het Motorsporthart’ uitgereikt.

‘Het Motorsporthart’, de onderscheiding voor mensen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de motorsport, werd aan Carla Molenaar toegekend. Carla is al vele jaren de drijvende kracht achter de Molenaar NSF100 cup die al vele wegracetalenten, waaronder Bo Bendsneyder en Livio loi heeft voortgebracht.

Winternieuws

Tot 1 februari zijn wij ’s ochtends vanaf 09:00 uur geopend.

Uit onze agenda

18-21 februari: MOTORbeurs Utrecht; u vindt ons in hal 8.
18 en 19 februari van 10:00 uur tot 22:00 uur.
20 en 21 februari van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Zaterdag 5 maart: Route66 Info Meeting, vanaf 14:00 uur.

Heeft u interesse in motorrijden in USA of Canada?

Route 66 Reizen neemt u graag mee voor een onvergetelijke en zorgeloze motorvakantie! U kunt kiezen voor een groepsreis of individuele reis. (Fly & Bike)

Motor van de week

Kawasaki Versys 650

Kawasaki zet populaire Versys 650 opnieuw in de markt.
Al in zijn eerste jaar was de nieuwe Kawasaki Versys 650 een enorm verkoopsucces in heel Europa. Ook in Nederland was deze moderne Adventure Sports al snel in het seizoen volledig uitverkocht.

Het Versys 650 concept van sportieve looks, fantastische handling en een soepel en krachtig parallel tweecilinder blok bleek een grote hit. Met de beste vering in zijn segment en een uniek Mono-Key koffersysteem is de Versys veruit de meest moderne en complete motor in zijn klasse.

Hiernaast is de Versys 650 een van de zuinigste motoren verkrijgbaar (slechts 1 op 25 gemiddeld bij de recente Versys Energy Run!). Niet zo verwonderlijk dus dat maar liefst 75% van de Versys eigenaren de motor gebruikt voor woon-werk verkeer. Want zeg nou zelf, wat is er mooier dan je werkdag beginnen, en eindigen, met rijden op een Versys650.

De 2016 Versys 650 is per direct verkrijgbaar voor de nieuwe prijs van € 7.999,-

Onze kledingshop uitgelicht:

Nu in onze kledingshop een nog completer assortiment ‘Motorproof’ Jeans.

Meer en meer wordt er door motorrijders gekozen voor een vrijetijdsoutfit die daarnaast toch de vertrouwde bescherming biedt. Wij hebben daarom onze Motor Jeans Collectie uitgebreid.