Nieuwsbrief 12 februari

shark vancore

 

Pre-Motorbeurs SALE

Gaat u naar de MOTORbeurs ?

U kunt nu alvast komen snuffelen tussen onze spullen die naar de MOTORbeurs gaan, wij hebben namelijk de meeste artikelen al op beurs prijzen gezet!! Nieuwsgierig? Kom nog snel even kijken voordat alles naar de beurs verhuist!

TIP: Tijdens de Pre-MOTORbeurs SALE koopt u bij ons een Dainese leren pak met 30% korting

En… als klap op de vuurpijl krijgt op de reguliere collectie kleding, helmen en laarzen tijdens deze pre-beurs dagen 10% korting.

Bovendien krijgt u bij aankoop van € 500,00 aan kleding van ons een gratis toegangskaart voor uw bezoek aan de MOTORbeurs!

Voor alle aanbiedingen geldt: Op=Op en zolang de voorraad strekt!
De Pre-beurs Sale is nog geldig t/m zaterdag 14 februari.

Uit onze agenda

14 februari: 11:00 presentatie programma van Route 66 reizen en motortours Amerika. Zij informeren u over motorvakanties o.a. via een videopresentatie. Er zijn reisadviseurs- en reisleiders aanwezig, die u nog meer over de reizen kunnen informeren.

26 februari t/m 1 maart: Als echte motorfanaat weet u natuurlijk dat met het begin van een nieuw jaar er ook weer veel nieuwe motor modellen, accessoires en andere nieuwigheden te koop zijn. Een bezoek aan ons, op de jaarlijkse MOTORbeurs in Utrecht, staat dan waarschijnlijk ook al op uw lijstje voor 2015.

Dan is het toch heel mooi meegenomen dat u bij ons de kaarten voor de MOTORbeurs al in de voorverkoop kunt kopen, bovendien met een lekkere korting: namelijk € 14,00 in plaats van € 17,50

Motor van de week

Kawasaki Z-1000 ABS nieuw | Model 2013
nu € 13.299,00 € 9.990,00

Onze kledingshop uitgelicht: SHARK

NIEUW in onze kledingshop: de SHARK SKWAL motorhelm

De Shark Skwal is de opvolger van de zeer succesvolle Shark S900S. De Shark Skwal maakt als eerste helm gebruik van een oplaadbaar led systeem. Deze led verlichting bevind zich aan de voor- en achterzijde. Bij de Shark Skwal is gebruik gemaakt van het Autoseal systeem, dit zorgt ervoor dat het vizier perfect aansluit waardoor de helm aanzienlijk stiller wordt.

Deze motorhelm is gemaakt van thermoplastic dat onder hoge druk is uitgehard waardoor er een zeer sterke, lichte en veilige helmschaal ontstaat van nog geen 1470 gram. Ideaal voor zowel de hobby rijders die veel van hun uitrusting eisen als voor de doorgewinterde motorrijder die iedere dag weer opstapt.

De Shark Skwal heeft uitsparingen bij de slaap waardoor de helm ook geschikt is voor brildragers. Met het geïntegreerde zonnevizier kunt u te allen tijde zeer eenvoudig switchen tussen vrij zicht of zonnebescherming. De motorhelm maakt gebruik van een Max-Vision pinlock vizier die het zicht bij alle weersomstandigheden optimaal behoud.

Door de grote interne beluchtingskanalen en de instelbare ventilatie roosters bied de helm voldoende airflow bij warm weer. De binnenvoering is uiteraard volledig uitneembaar en wasbaar.

De laatste toevoeging aan de Shark lijn: de Vancore.

Voor de rijder die full face bescherming zoekt. Voortgekomen uit de zeer succesvolle RAW helm. Met dezelfde stoere verschijning als de Raw, maar nu met vast kinstuk (integraal).

  • Comfortabel interieur gemaakt van natuurlijke bamboevezel
  • Snelle release voor de goggle
  • Goggle heeft dubbele anti-kras glazen (anticondens)
  • Aerodynamische schaal
  • Dubbele ventilatie
  • Gewicht: 1250 gr.

Winteractie: laatste kans!

Uw motor al start klaar voor het nieuwe seizoen? Maak nu nog gebruik van onze Winteractie. Gratis halen en brengen bij een onderhoudsbeurt is nog geldig tot 15 februari. http://www.ariemolenaarmotors.nl/actiepagina/