Nieuwsbrief 11-02-2016

Arie Molenaar Motors op motorbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht!

Wij pakken weer flink uit tijdens de MOTORbeurs in Utrecht, van 18 t/m 21 februari a.s. Naast een groot aanbod aan motoren, (motor)kleding, helmen, laarzen, handschoenen en accessoires, hebben wij ook mooie aanbiedingen van Sena communicatie en Abus sloten!!

Natuurlijk zijn wij weer aanwezig op het jaarlijkse motorspektakel in Utrecht. U vindt ons op onze vertrouwde plek naast de hoofdingang in hal 8. Leuk als u ons weer even opzoekt voor een mooie aanbieding of gewoon om alvast weer lekker in de motorsfeer te komen!!

Of heeft u misschien geen zin om naar de beurs te gaan? Maar wilt u toch profiteren?
Wij hanteren Beurskorting bij Arie Molenaar Motors in IJsselstein!

Tijdens de Beursdagen op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 februari, krijgt u bij ons in de winkel op de hele kleding- en helmencollectie van 2016 10% BEURSKORTING.

Op de nieuwste Arai, Shoei, Shark, Nolan en HJC helmen… En natuurlijk ook op de nieuwe collectie kleding van Rev’it, Dainese en Held, maar ook al op de mooie casual zomercollectie, zoals Jeans, Hoodies, Leren Jacks, doorwaaikleding en sneakers…

Arie Molenaar Motors…. Altijd de moeite waard!!

Prijswinnaar Facebook en Nieuwsbrief actie

Dat het wel degelijk zin heeft om ons Motornieuws op Facebook en via de nieuwsbrief te volgen hebben we afgelopen week weer bewezen! Uit alle volgers en abonnees werd een random winnaar getrokken. Melanie van Os uit Doorn was de gelukkige en kwam zelfs dezelfde dag haar prijs, een kledingcheque t.w.v. € 1.000,- , in ontvangst nemen.

Ook in 2016 zullen we weer een gelijksoortige actie starten, LIKEN én LEZEN dus!

Uit onze agenda

18-21 februari: MOTORbeurs Utrecht; u vindt ons in hal 8.
18 en 19 februari van 10:00 uur tot 22:00 uur.
20 en 21 februari van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Zaterdag 5 maart: Route66 Info Meeting, vanaf 14:00 uur.

Heeft u interesse in motorrijden in USA of Canada?

Route 66 Reizen neemt u graag mee voor een onvergetelijke en zorgeloze motorvakantie! U kunt kiezen voor een groepsreis of individuele reis. (Fly & Bike)

Motor van de week

Kawasaki Versys 650

Kawasaki Z800 nu standaard als Performance Edition per direct verkrijgbaar voor € 9.699,00
Een modern design, perfecte stuureigenschappen, een krachtig koppel bij elk toerental en de typerende Kawasaki “top-end rush”. Niet voor niets is de Z800 de meest gewilde motor in zijn klasse.

Het succes van Z800 zal komend seizoen een grandioos vervolg krijgen, want voor 2016 is de Z800 niet alleen verkrijgbaar in twee schitterende nieuwe kleuren, maar wordt dit model ook nog eens standaard geleverd als super complete “Performance Edition”!

De Z800 Performance Edition is standaard voorzien van een smoke windscreen, een Z-tankpad een exclusieve Akrapovič uitlaat naar keuze in Carbon of Titanium. Naast een fraaie donkere sound en een fantastische look zorgt de hoogwaardige Akrapovič uitlaat voor circa 4pk extra topvermogen, 5,4 Nm extra koppel en een gewichtsbesparing van maar liefst 5kg.

De 2016 Kawasaki Z800 Performance Edition staat nu in de showroom
vanaf € 9.699,00.

Kom het geheim van de Z800 nu zelf ontdekken in onze showroom of tijdens MOTORbeurs Utrecht (18 t/m 21 februari)!