Nieuwsbrief 01-04-2016

Nieuwsbrief Yamaha xsr900

 

9 april a.s., introductie Yamaha XSR900

De XSR900 is een motorfiets in de meest pure vorm. Adembenemende rijeigenschappen, geavanceerde technologie en beïnvloed door een ongeëvenaarde ‘Racing Heritage’. Het beste van Yamaha’s nieuwe technologie in retro stijl, als eerbetoon aan tijdloze, klassieke motorfietsen.

Het nieuwste driecilinder 850cc ‘CP3’ motorblok op basis van de ‘crossplane’ filosofie zorgt voor een verbazingwekkend koppel en adembenemende acceleratie. Met een super lichtgewicht aluminium CF gegoten chassis dat in combinatie met een natuurlijke rijhouding zorgt voor optimale wendbaarheid en heel veel rijplezier. De XSR900 is ontworpen op basis van sportieve motoren en motorfietsontwerpen uit Yamaha’s verleden, gecombineerd met geavanceerde hoogwaardige technologie.

Kom de nieuwe Yamaha XSR900 vanaf 9 april bewonderen in onze showroom

Introductie Yamaha XSR900

Arie Molenaar Motors…. Altijd de moeite waard!!

Nieuws uit onze kledingshop

Sinds kort hebben wij een nieuw merk in onze collectie… Belstaff!

Begin vorige eeuw won de motor snel aan populariteit en hiermee ontstond een vraag naar geschikte motorkleding.  Het eerste merk dat daar op antwoordde was Belstaff. In 1924 was Belstaff de eerste met een winkel in Staffordshire, Engeland. Eli Belovitch en zijn schoonzoon Harry Grosberg ontwierpen daar de eerste wax katoenen motorjassen. In 1936 kwam Belstaff met de Trailmaster, die ook nog gedragen is door Che Guevara. Meer beroemdheden hebben deze jassen gedragen!

Belstaff timmert nu hard aan de weg en doet zich te goed aan de toegenomen vraag naar ‘authentieke’ klassiekers. Belstaff heeft daarom nu nog de Trailmaster en Tourist Trophy, net zoals vroeger. Vroeger, toen de bierkratjes nog van hout waren en je door moest drinken om de kachel aan te houden.

Een wax katoenen jas voor op de motor is niet geschikt voor iedereen, het is voor mensen met liefde voor geschiedenis, beproefde materialen en stijl!!

En verder hangt en staat onze kledingshop vol met de allernieuwste kleding, helmen, laarzen- en handschoenen collectie van Dainese, Rev’it, MQP, Shoei, Arai, HJC, Shark, AGV en nog veel meer! Het wordt dit weekend lekker weer, dus wij zeggen; “Stap op de motor en kom al het nieuws met eigen ogen bij ons bekijken”.

Uit onze agenda

9 april: Introductie Yamaha XSR900.

16 april: Molenaar NSF100 Racedag in Berghem.

Motor van de week

Honda CB 650 F in matzwart en zilver

Nu voor € 6.990,00!