Nieuwe Shoei Neotec II

shoei neotec 2 excursion

Maak kennis met de nieuwe Shoei Neotec II.

De Shoei Neotec II borduurt voort op de betrouwbare basis van zijn voorganger die op tal van punten verder is ontwikkeld. De buitenschaal, gemaakt van het sterke meerlaagse AIM glasvezelcomposiet (in drie maten), is voor optimale aerodynamische eigenschappen qua design verder verfijnd en voorzien van verschillende (kleine) spoilers (o.a. aan de onderzijde van het kinstuk), die de lucht nog beter geleiden. Voor een optimale afdichting tegen, en afvoer van, regenwater kreeg de Neotec II het nieuwe, optisch uiterst zuivere CNS-3 vizier (standaard geleverd met Pinlock anti-condens vizier), en ook het ventilatiesysteem met twee in- en twee uitlaat openingen is flink herzien.
Naast de buitenkant kreeg het uitneembare en wasbare interieur eveneens een upgrade, waarbij met name de geluid isolatie eigenschappen van de helm naar een hoger plan zijn getild. Dankzij nieuwe wangkussens met de zogenaamde ‘noise isolater’ is de Neotec II ten opzichte van zijn voorganger namelijk nóg stiller geworden. Een andere vernieuwing betreft de voorbereiding op een speciaal Sena intercomsysteem. Het bedieningspaneel van het systeem schuif je heel eenvoudig in een speciaal slot waarna het perfect geïntegreerd in de helmschaal zit en dus geen nadelige invloed op de aerodynamica heeft en/of vervelende ruis veroorzaakt. Verdere kenmerken van de Neotect II zijn onder meer een stevige RVS ratelsluiting van de kinriem, een praktische, goedbereikbare bediening van het geïntegreerde zonnevizier en een met één hand te bedienen openingsmechanisme van het kinstuk.

Bovendien kan het SHOEI Personal Fitting System worden toegepast op deze nieuwe helm van SHOEI. De service neemt ongeveer een halfuur in beslag per persoon. In dit halfuur wordt de volledige service verleend, inclusief het aanpassen van de voering, waarna u met uw gepersonaliseerde helm gewoon weer op pad kunt. (Voor het aanmeten van de Shoei PFS kunt u via onze kledingshop een afspraak maken)

Meer weten over SHOEI PFS?

nieuwe Shoei Neotec Shoei Neotec motorhelm van Shoei Neotec Shoei Neotec motorhelm helm Shoei Neotec