MRO Motortours

Zaterdag 9 december kunt u bij ons terecht voor alles wat u wilt weten over uw (volgende) motorvakantie MRO motortours is van 10 tot 16 uur aanwezig bij Arie Molenaar Motors

Motortours.eu is een touroperator, gespecialiseerd in het organiseren van motortrips doorheen Europa en daarbuiten. Wij reserveren hotels en bezorgen onze klanten via onze gespecialiseerde partner, MRO Reizen (sinds 1994) (Apeldoorn – NL), een roadmap op papier en digitaal voor jouw GPS. Ondanks het georganiseerde karakter kan je met ons vrij uit motorrijden.

Motortours.eu (hotels) en MRO Reizen (routes), bieden ook in 2017 maar liefst meer dan 50 motortours aan in 13 Europese landen .

In het aanbod vind je een uitgebreid gamma aan routes kortbij en ver weg. Ze brengen je naar hotels waar motorrijders welkom zijn. Waar kan is er de mogelijkheid om je motor binnen te zetten. Vanuit je hotel rij je dagelijks in lussen om de regio te gaan verkennen. Dit betekent bagagevrij rijden met steeds jouw hotel binnen bereik.
Je bent niet gebonden aan een groep of timing, je bepaalt zelf de dagindeling.

Je kan alle motortours boeken op individuele basis; alleen of met vrienden en kennissen. Dat betekent: op pad gaan wanneer het jezelf uitkomt en waarheen jezelf wil. Je rijdt zelfstandig, aan de hand van onze gedetailleerde routes, de mooiste motortours in Europa.

Veel van de motortours bieden we één of meerdere keren per seizoen als begeleide groepsreis aan.

Alle routes worden door MRO ter plekke uitgezet en/of gecontroleerd, zodat je ervan op aan kunt dat de route langs de mooiste wegen voert die de omgeving te bieden heeft. Voor alle tours wordt een uitgebreid roadbook samengesteld waarin zowel algemene toeristische informatie is opgenomen als uiterst gedetailleerde beschrijving van de dagroutes. Uiteraard zijn van al onze routes ook GPS-bestanden beschikbaar (Garmin/Tomtom).

Waarom bij MRO je Motorreis reserveren?

Flexibiliteit
Professionalisme
Routes vakkundig uitgestippeld voor motorrijders, door motorrijders
Concurrentiële prijzen
Comfortabele hotels
Aantrekkelijke, gevarieerde motorwegen
Informatieve roadbook met gedetailleerde info en betrouwbare routebeschrijvingen
Aanlevering van navigatiebestanden voor uw GPS (Garmin of Tomtom)
Geen reserveringskosten
Half pension inbegrepen (*uitzonderingen)
Toeristentaks en BTW inbegrepen
Noodnummer 24/7