Motorkleding gezocht? Kom langs bij Arie Molenaar Motors!

motorkleding

Naast voor motoren is Arie Molenaar Motors ook hét adres voor motorkleding. Uw gehele motoroutfit scoort u bij ons in de winkel in IJsselstein of in de webshop. Motorjassen, broeken, complete pakken, handschoenen, laarzen, helmen, regenkleding: het is slechts een greep uit ons assortiment. Daarbij vindt u bij ons alleen motorkleding van bewezen kwaliteit, gemaakt door gerenommeerde merken. Dat we daarmee geen goedkope motorkleding verkopen is echter een misvatting. Voor iedere portemonnee is er bij ons geschikte motorkleding te vinden.

Online motorkleding bestellen

Ons complete aanbod motorkleding vindt u in onze webshop. Hier kunt u eenvoudig filteren op het gewenste soort kledingstuk, uw favoriete merk(en), maat en prijsklasse. Zo shopt u gemakkelijk van achter uw computer uw motoruitrusting bij elkaar en heeft u het doorgaans binnen enkele dagen al in huis. Bang dat u de verkeerde maat bestelt? Geen probleem, u kunt altijd ruilen of retourneren!

Uw uitrusting vinden in onze winkel

Maar we kunnen ons voorstellen dat u liever de kleding bij ons in de winkel komt passen. Zo weet u immers meteen hoe uw nieuwe motorjas of helm zit. Onze ervaren adviseurs kunnen u precies vertellen waar u allemaal op moet letten en of een bepaald kledingstuk goed past, of dat u wellicht toch beter voor een maatje groter of kleiner kunt gaan. We nemen alle tijd voor u, aangezien we begrijpen dat het om een serieuze investering gaat. Motorkleding moet gewoon goed zitten, voor uw rijplezier én uw veiligheid!

Het belang van goede motorkleding

Voor de gelouterde motorrijder is het ongetwijfeld overbodig om te vermelden, maar toch willen we het graag nog eens benadrukken. Het dragen van goede, beschermende motorkleding is van levensbelang wanneer u op twee wielen de weg op gaat. En tot ons spijt zien we het toch nog steeds gebeuren: ‘stoere’ motormuizen in een spijkerbroek en met blote armen die zich tussen de auto’s door manoeuvreren. Als motorrijder bent u gewoon ontzettend kwetsbaar. Bij een valpartij is een gewone broek of jas binnen no-time weggesleten, waarna uw ledematen aan de beurt zijn. Ons advies is dan ook om altijd met een deugdelijke outfit de weg opgaan. Want heus waar, een ongeluk zit in een klein hoekje, hoe ervaren u ook bent.

Onze motorkleding komen bekijken?

Graag helpen we ook u aan een motoruitrusting waarmee u de komende jaren veilig en vertrouwd de weg op kunt. Kom daarom eens langs in onze showroom aan de Einsteinweg 4 te IJsselstein. Bestelt u liever online, maar kunt u hulp gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op, onze adviseurs staan u graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 030 – 688 12 28. Een e-mail sturen naar info@ariemolenaarmotors.nl is natuurlijk ook mogelijk. Arie Molenaar Motors: voor al uw motorkleding!