Kawasaki-motor

Droomt u al jaren van uw eigen Kawasaki-motor? Plat door de bochten op een gifgroene Ninja of een heerlijk ontspannen toerrit op een W800? Wie van klasse-motoren houdt kan niet om deze Japanners heen. Wij van Arie Molenaar Motors hebben dan ook de prachtigste Kawasaki-motoren in onze showroom opgesteld staan. Kom gauw eens langs voor een proefritje en wie weet is die prachtige Green Meanie straks wel van u!

Nieuwe Kawasaki-motoren en occasions

Wij beschikken zowel over splinternieuwe Kawasaki’s als over een mooi aanbod occasions, in diverse prijsklassen. Zo is er voor voor iedere portemonnee een gave Kawasaki-motor te vinden. De tweedehands motoren zijn vanzelfsprekend grondig door ons geïnspecteerd en verkeren dan ook altijd in opperbeste staat. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd een beroep doen op de garantie, of u nu een occasion of een nieuwe Kawasaki-motor koopt.

Benieuwd welke Kawasaki-motoren wij op dit moment op voorraad hebben? Bekijk dan hier al onze occasions (u kunt filteren op het merk Kawasaki en al onze nieuwe Kawasaki’s). Voor het meest actuele aanbod nodigen we u echter van harte uit om ook eens onze showroom te komen bezoeken!

Kawasaki-motor

Ook voor al uw Kawasaki-onderdelen

Naast voor Kawasaki-motoren bent u bij ons ook aan het juiste adres voor alle (bijbehorende) onderdelen, kleding en accessoires. Zo vindt u in onze webshop onder meer banden, remschijven, oliefilters, accu’s en andere onderdelen die, ook bij een Kawasaki, zo nu en dan aan vervanging toe zijn. Maar ook een uitgebreid aanbod aan helmen, motorpakken, schoenen, sloten en navigatiesystemen behoort tot ons assortiment.

Over Kawasaki

Kawasaki is een wereldwijd bekend motormerk uit Japan, dat, naast Honda, Suzuki en Yamaha, wordt gezien als één van de grote vier motorfabrikanten uit het land van de rijzende zon. Het bedrijf startte halverwege de twintigste eeuw en is heden ten dage één van ‘s werelds grootste producenten van met name racers en crossers. Iconisch is de Kawasaki Z 900, die als bijnaam King of the Road toebedeeld kreeg.

Bezoek onze showroom in IJsselstein

Ziet u uzelf ook al rondrijden op zo’n stukje Japans vakmanschap? Dan nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen in onze showroom in het Utrechtse IJsselstein. Ons team van specialisten staat klaar om u alles te vertellen over ons aanbod Kawasaki-motoren!