• Dainese Maatwerk Dag

    • 10:00
    • 16:00
    • arie molenaar motors

Speciale Dainese Custom Works dag bij Arie Molenaar Motors op 10 november a.s.

De Dainese Custom Works Specialisten komen op 17 november vanuit Italië naar IJsselstein voor het opmeten en alles wat u weten wilt over Dainese maatwerk. Ook zal de Dainese Airbag worden gedemonstreerd. Aanmelden of meer informatie voor deze dag kan via sharon@ariemolenaarmotors.nl

Custom Works betekent meer dan op maat gemaakt, waardoor u volledige keuzevrijheid heeft.
Pasvorm, kleuren en accessoires kunnen volledig worden aangepast om uw unieke handgemaakte kledingstuk te creëren.

Arie Molenaar Motors is een van de eerste gecertificeerde Dainese Dealers waar u uw pak, broek of volledig kunt op maat kunt laten aanmeten door eigen gecertificeerde merdewerkers in de kledingshop.

Onze experts leren u kennen en weten wat u wilt: uw motorfiets, rijstijl, gebruik en behoefften, zodat u de juiste service en het juiste product kunt kiezen.

Het Custom Works programma van Dainese produceert maatwerk leren motorkleding. Past je broek, jas of pak net niet helemaal goed of lukt het je überhaupt niet een goed passend pak te vinden? Dan is een maatwerk pak van Dainese de perfecte optie voor je. Het is zelfs mogelijk om zelf de kleuren, het design en de logo’s uit te kiezen, of een pak zoals je favoriete coureur te laten maken. Bijna alles is mogelijk!

Bij ons kunt u gebruik maken van het Dainese Custom Works programma. De pakken, jassen en broeken worden in Italië gemaakt door dezelfde specialisten die ook de pakken maken voor bekende coureurs als Valentino Rossi.

Dainese Custom Works; hoe het werkt video

Bekijk alle agenda punten