Het MotorPlusPlan

Het MotorPlusPlan combineert de voordelen van de lage rente bij een bank met de voordelen van het financieren bij een motordealer.

Waarom voordeliger bij een Motordealer?
Een traditionele financiering houdt geen rekening met datgene wat u wenst te kopen. U krijgt een kredietbedrag aangeboden met (veelal) een vooraf bepaalde vaste looptijd en behoorlijk hoge maandlasten. Aangezien motoren bekend staan om hun geringe afschrijving en hun waardevastheid is er door Fi/Con een mogelijkheid ontwikkeld om alleen deze kosten te betalen. Het is gebaseerd op de hoge inruilwaarde van motoren. Binnen het MotorPlusPlan betaalt u gedurende de gebruiksperiode alleen het verschil tussen aanschafwaarde en verwachte inruilwaarde.

Omdat de inruilwaarde in de praktijk vaak hoger zal liggen dan waar we nu vanuit gaan, creëert u financiële ruimte voor de aanschaf van uw volgende motorfiets. Na bijvoorbeeld 36 maanden heeft u de afschrijving van uw motorfiets bij elkaar gespaard en zou u wanneer u een nieuwe motorfiets zou willen, voor hetzelfde lage bedrag* over 3 jaar een nieuwe of gebruikte motorfiets kunnen uitzoeken.
* uitgaande van een vergelijkbare aankoopwaarde en ongewijzigd rentepercentage

Voorbeeld:
Uw favoriete motor heeft een aanschafwaarde van Euro 9.500,- uit ervaring is gebleken dat wanneer deze motorfiets bij normaal gebruik en in goede staat 3 jaar later wordt ingeruild ongeveer Euro 6.270,- waard zal zijn. Het verschil tussen aanschafwaarde en verwachte inruilwaarde (afschrijving) is Euro 3.230,- Dit bedrag dient als basis voor het MotorPlusPlan en wordt in maandelijkse termijnen (inclusief rentevergoeding) door u betaald. Zo kunt u voor een vast laag maandbedrag en zonder aanbetaling rijden op de motorfiets van uw keus!

Klik hier om uw MotorPlusPlan direct aan te vragen!

152_5

Inruilgarantie*
Aangezien u binnen het MotorPlusPlan het verschil tussen aanschaf en verwachte inruilwaarde betaald, hebben wij de mogelijkheid ontwikkeld om deze toekomstige inruilwaarde te garanderen. Hiermee weet u precies wat u over drie jaar terugkrijgt voor uw motor.
* informeer bij ons op de zaak naar de mogelijkheden

Na 3 jaar:
Aan het einde van de looptijd van het MotorPlusPlan heeft u een aantal mogelijkheden: + U kunt uw motorfiets inruilen en opnieuw een motorfiets aanschaffen binnen het MotorPlusPlan.
+ U kunt uw maandelijkse termijn blijven voldoen en gewoon doorrijden op uw motor.
+ U kunt uw motorfiets verkopen en het restsaldo in één keer voldoen.
+ U kunt uw restsaldo in één keer voldoen.

Tussentijds wijzigen:
Het kan natuurlijk in de praktijk voorkomen dat u om wat voor reden ook, uw motorfiets voor de geplande 36 maanden wilt verkopen, inruilen of uw plan wilt beëindigen. Het MotorPlusPlan kunt u ten alle tijden boetevrij aflossen. Dit geeft u de zekerheid van maximale vrijheid!

Spelregels:
In de maandelijkse bedragen zijn de rentekosten (9.5% effectieve jaarrente) verrekend. Vanaf het moment van overhandigen van de sleutels bent u direct (juridisch) eigenaar van uw motorfiets. Een toetsing en registratie bij B.K.R. in Tiel behoort tot de procedure.

Klik hier voor uitgebreide juridische informatie.