Daytona Road Star

Daytona Road Star GTX

Daytona Road Star

De meestgebruikte motorlaars van Daytona. Deze laars heeft een zogenaamde ‘perfect fit’, door zijn makkelijke instap/uitstap. De laars is gemaakt van gehydrofobeerd rundleder en beschikt over een klittenband- en ritssluiting. Hiernaast bevat de laars enkel- en scheenbeenbescherming. Verder heeft de laars op de hiel reflectiemateriaal en heeft hij een anti-slip zool. Ook bevat de laars een Gore-Tex membraan, welke zowel ademend is als waterdicht, zodat regenwater buiten wordt gehouden en de binnenkant niet gaat broeien. Dit zorgt voor optimaal comfort, ook met hoge temperaturen.

Daytona Lady Pilot

Lederen laars met Gore-Tex membraan. De hiel is verhoogd en de laars is op de kuit verstelbaar. Door de verhoging wint u maar liefst 6cm in hoogte. De laars heeft een robuuste non-slip zool voor betere grip.
Hiernaast bevat de laars enkel- en scheenbeenbescherming. Verder heeft de laars op de hiel reflectiemateriaal en heeft hij een anti-slip zool. Ook bevat de laars een Gore-Tex membraan, welke zowel ademend is als waterdicht, zodat regenwater buiten wordt gehouden en de binnenkant niet gaat broeien. Dit zorgt voor optimaal comfort, ook met hoge temperaturen.