Bandenpompdagen bij Arie Molenaar Motors

bandenpompdagen

Bandenpompdagen bij Arie Molenaar Motors.

Zaterdag 31 maart (van 8 – 17 uur) – Open Werkplaats: 

Wilt u veilig op uw motor onderweg in het voorjaar, dan kunt u in het Paasweekend op zaterdag 31 maart uw motor geheel gratis door ons laten controleren.
Wij checken de meest essentiële punten voor u aan de hand van onze checklist, waaronder: banden, bandenspanning, kettingspanning, oliepeil, remblokken, etc. in onze Open Werkplaats waar u op deze dag gerust rond kunt kijken op het moment dat uw motor wordt gecheckt.

Maandag 2 April (2e Paasdag geopend van 11 tot 16 uur) – Proefrijden

Op 2e Paasdag kunt u bij ons proefrijden op geselecteerde motoren:

Zo kunt u kiezen uit de:

  • KTM 790 Duke
  • KTM 1090 Adventure
  • KTM 1090 Adventure R
  • KTM 1290 Super Duke R
  • KTM 1290 Super Duke GT R
  • KTM 1290 Super Adventure R
  • KTM 1290 Super Adventure S

Opgeven voor het proefrijden 2 april (van 11:30 tot 15 uur) – met voorkeur voor tijd en type Motor – kan via proefrijden@ariemolenaarmotors.nl. NB: vermeld a.u.b. uw telefoonnummer bij de opgave.

Speciale Bandenpomp aanbieding:

LET OP: Op beide dagen geldt in onze kledingshop een korting van 20%* bij inlevering van je oude spullen!! Dus lever je een jas in krijg je 20% korting op je nieuwe jas, dit geldt ook voor broeken, laarzen, helmen en handschoenen natuurlijk!! *(m.u.v. Shoei)

Daarnaast bieden wij u nog 1 keer de kans om een mooie aanbieding te scoren uit onze beursrestanten, mooie merken, mooie producten met een korting oplopend tot wel 70%, dus grijp deze kans want op = op !!

Opening vernieuwde showroom:

In december hebben we onze REV’IT kledingshop gerealiseerd en momenteel bouwen we hard aan onze KTM shop, daarnaast wordt ook gewerkt aan de vernieuwing van de inrichting voor o.a. Kawasaki en Yamaha. Zowel op zaterdag 31 maart als op Maandag 2 april bent u van harte uitgenodigd om al dit moois te komen bewonderen onder het genot van een feestelijk hapje en drankje! Neem hier alvast een kijkje!

Wij zijn op zoek naar gebruikte motoren!

Profiteer nu van onze extra inruilkorting bij aanschaf van een nieuwe motor!! Vraag onze verkopers naar de extra inruilwaarde van uw motor.