Arie Molenaar Motors Tourrit naar de Eifel

Vliegen tussen de tanden

Deze Eifel tourrit is in het weekend van 8 t/m 10 oktober a.s. (volgeboekt)

De Eifel wordt door velen gezien als een attractiepark, een speeltuin voor motorrijders. Heel dichtbij en toch echt buitenland. Onze Eifeltour wordt dan ook door zeer veel mensen met plezier gereden. Vanuit Deudesfeld, een dorpje in het hart van de Vulkan-Eifel, hebben we een paar prachtige routes voor u uitgezet. Zelfs al bent u met de regio vertrouwd, het pure rijgenot en door steeds nieuwe routes krijgt u op deze Eifeltour toch weer een frisse kijk op dit mooie gebied. Het proberen waard!

Deze tour start onder het genot van een kopje koffie bij Arie Molenaar Motors in IJsselstein, en wordt exclusief georganiseerd voor klanten van Arie Molenaar Motors én Molenaar Motors BMW.

Accommodatie

U verblijft in Hotel zur Post in Deudesfeld, middenin de groene natuur van de Vulkan-Eifel. De enthousiaste eigenaren van dit Driesterren hotel zijn zeer actief en zullen het u zeker naar de zin maken.

Faciliteiten
Gratis Wifi, restaurant met lokale specialiteiten, grote tuin met terras, gezellige bar/stube en een kegelbaan. Privé parking.

Kamers
Mooi ingericht en voorzien van douche, toilet & TV

Dag 1 Born / Sittard – Deudesfeld – ca. 300 km.

Vanuit Arie Molenaar Motors via Born / Sittard rijdt u vrijwel meteen Duitsland in. Op het Duitse platteland kunt u alvast een beetje warmdraaien voor al het moois dat komen gaat. Het echte feest begint bij de bochtjes rond Rurberg en duurt verder de hele dag. Met grote slingers rijdt u vervolgens dwars door de Eifel naar het gezellige hotel in Deudesfeld.

Dag 2 Rondrit Hohe Eifel en Ahrdal – ca. 285 km.

Vandaag naar het noordoostelijke deel van de Eifel. Bergen en bossen, afgewisseld met stukken open land, zijn de ingrediënten voor een mooie toerdag. Voor de afwisseling een klein stukje Ahrdal, met bijbehorende wijnbouw en bij Cochem tikt u ook nog even de Moezel aan. Onderweg nog even bij de Nürburgring langs. Het zou zonde zijn het circuit links te laten liggen op deze rit.

Dag 3 Deudesfeld – Withuis – ca. 225 km.

Helaas alweer naar huis, maar niet voordat we op waardige wijze afscheid hebben genomen van dit mooie gebied. Het Deutsch-Belgischer Naturpark laat u het mooiste van beide landen zien. U waant zich in een ver land, terwijl u toch dicht bij huis rijdt. Over de Hoge Venen en door de Voerstreek naar Withuis, op de grens van België en Nederland. Daarna kunt u zelf beslissen hoe u naar huis rijdt.

Prijs per persoon per tour in Half Pension (BTW Inbegrepen)

16/04/21 – 18/04/21    =  3 dagen/2 nachten
Prijsindicatie:

Dubbel: 159€
Single: 169€

Aanmelden kan nog zolang er plaatsen vrij zijn via MRO Motorreizen