Nieuws

(Junior) Verkoper motoren

(Junior) Verkoper motoren m/v Arie Molenaar Motors is al 60 jaar DE motorzaak van Midden Nederland. Met altijd meer dan 300 motoren op voorraad en diverse dealerschappen zijn wij een van de grotere motor speciaalzaken van Nederland Wegens toenemende drukte zijn wij dan ook op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die ons team wil […]

Commercieel medewerker binnendienst. 40 uur – Full time (Di-Za)

Commercieel medewerker binnendienst. 40 uur – Full time (Di-Za) Ben jij op zoek naar afwisselende functie als commercieel medewerker en gaat je hart sneller kloppen van motoren en alles wat hier mee te maken heeft? Dan past deze functie precies bij jou! Als commerciële medewerker binnendienst zullen je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het zorgvuldig onderhouden […]

Magazijn medewerker Full Time (40 uur, di-za)

Magazijn medewerker Full Time (40 uur, di-za) Ben jij motor enthousiast en wil hiervan je baan maken? Misschien zijn wij dan opzoek naar jou! Want wij zoeken een handige motorliefhebber! Arie Molenaar Motors is een dynamisch bedrijf in het midden van het land en is van top tot teen ingericht om motorrijdend Nederland te helpen. […]

Honda Experience Days

🏍 TEST DE MOTOR VAN JE DROMEN
DE HONDA EXPERIENCE DAYS KOMEN NAAR JE TOE

De Honda Experience Days komen langs bij Arie Molenaar Motors: dé kans om vrijblijvend proef te rijden met de motor van je dromen.

Ontdek de modellen, van Adventure tot Street

Zoek je een reispartner voor je avontuurlijke plannen? Of een allrounder die pittig presteert op iedere weg? Wil je genieten van het ultieme tourplezier? Of elke dag stijlvol en comfortabel naar je werk in de stad? Er is altijd een Honda motor die precies bij jou past. De Honda Experience days zijn dé gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met onze modellen.

Grijp je kans, test onze motoren

De Honda Experience Days vinden plaats bij Arie Molenaar Motors en zijn de uitgelezen kans om onze krachtige, stijlvolle motoren van dichtbij te ontdekken. Schrijf je nu in voor een proefrit en test, voel, ervaar de motor van je dromen!

Onze vacatures

Arie Molenaar Motors is een dynamisch familiebedrijf met passie voor motoren, in het midden van het land en is van top tot teen ingericht om motorrijdend Nederland te helpen. Om ons team van 25 man te versterken zijn wij op zoek naar een leuke gemotiveerde collega voor ons bedrijf in IJsselstein.

Verkoopadviseur kledingshop voor motorkleding en helmen (24-32 uur) Vind je het een uitdaging om onze klanten te helpen met de perfecte outfit voor op de motor?
Full time medewerker verkoop onderdelen/werkplaats receptie (40 uur) IJsselstein

Ben jij iemand met passie voor motoren en die hiervan ook zijn baan wil maken?
Vind je het leuk om in contact te staan met onze klanten en het eerste aanspreekpunt te zijn in ons bedrijf? Misschien zijn wij dan opzoek naar jou! Commercieel medewerker binnendienst. 40 uur – Full time (Di-Za)
Ben jij op zoek naar afwisselende functie als commercieel medewerker en gaat je hart sneller kloppen van motoren en alles wat hier mee te maken heeft? Dan past deze functie precies bij jou! Magazijn medewerker Full Time (40 uur, di-za)
Ben jij motor enthousiast en wil hiervan je baan maken?
Misschien zijn wij dan opzoek naar jou! Want wij zoeken een handige motorliefhebber voor ons magazijn!

Vacature Kledingshop verkoopadviseur motorkleding en helmen m/v

Verkoopadviseur kledingshop voor motorkleding en helmen (24-32 uur) Rev’it!, Dainese, Shoei, Arai: een greep uit de collectie topmerken van onze kleding afdeling. Vind je het een uitdaging om onze klanten te helpen met de perfecte outfit voor op de motor? Lees dan snel verder! Bij Arie Molenaar Motors is de kledingshop voor motorkleding en helmen […]

Arie Molenaar Motors presenteert nieuwste modellen KTM, Husqvarna en MV Agusta op Motorbeurs Utrecht

Arie Molenaar Motors, vooraanstaand dealer van KTM, Husqvarna en MV Agusta in het hart van Nederland, kondigt met trots aan aanwezig te zullen zijn op de Motorbeurs in Utrecht van 22 tot 25 februari a.s. Ondanks de afwezigheid van de importeur van deze merken, zullen bezoekers van de beurs de kans krijgen om de nieuwste modellen en exclusieve aanbiedingen van deze merken te zien en ervaren op de stand van Arie Molenaar Motors.
Als de grootste KTM-dealer in het midden van Nederland, zal Arie Molenaar Motors een breed scala aan nieuwe modellen van KTM, Husqvarna en MV Agusta presenteren, waarbij de nadruk ligt op innovatie, prestaties en stijl. Bezoekers worden uitgenodigd om onze eigen stand in hal 8 te bezoeken, waar ze kunnen profiteren van scherpe aanbiedingen en deskundig advies van ons gepassioneerde team.

MV Agusta Event

Graag nodigen we je uit voor het exclusieve MV Agusta Event, op 6 februari in IJsselstein.

Een event waar we de MV Agusta Family samen willen brengen om als eerste een blik te werpen op maar liefst vier nieuwe Special Editions.
Nog voordat deze motoren op de motorbeurs getoond zullen worden, willen we jou de kans geven ze van dichtbij te ervaren onder het genot van een hapje en drankje. Datum: dinsdag 6 februari 2024
Tijd: Vanaf 19:00 uur – 21:30
Locatie: Arie Molenaar Motors, IJsselstein

Graag horen wij voor 4 februari 2024 of je aanwezig zal zijn op dinsdag 6 februari.

Om jouw plek te reserveren verzoeken wij je vriendelijk contact op te nemen met:
Arie Molenaar Motors – IJsselstein – sharon@ariemolenaarmotors.nl

Wij kijken uit naar jouw komst.

Arie Molenaar Winter Wonder Motorland 27-28-29-30 december

Kom en geniet, onder het genot van een heerlijk kopje erwtensoep of een oliebol in onze speciaal ingerichte Winter Wonderland showroom, van al het nieuws op motorgebied voor 2024! Wij presenteren jullie o.a. de nieuwe:

KTM 1390 R  – PRIMEUR!!
KTM   990 R  – PRIMEUR!!

Kawasaki Ninja ZX-6R
Kawasaki Z400

HONDA CBR 600

Of kom je voor de balansopruiming van onze DEMO Motoren? Scherpe aanbiedingen om plaats te maken voor nog meer nieuwe 2024 modellen. En tijdens de balansopruiming in onze kledingshop ontvang je een korting van maar liefst 30% korting op alle voorraad!